Sajátítsd el a Transzcendentális Meditáció módszerét!

Közkívánatra elhoztuk nektek a stúdióba a meditáció azon különleges formáját, melyet Anna is gyakorol a hétköznapokban. Amely által elménk teljesen lecsendesedik és tökéletesen éber marad. A gondolkodás legfinomabb állapotát is túllépi. Transzcendál.

Leírás


A Transzcendentális Meditáció egy egyszerű technika, amelyet kényelmesen ülve gyakorolunk, naponta kétszer, alkalmanként 15−20 percet. Elménk erőfeszítés nélkül lenyugszik, és megtapasztaljuk saját tudatunk legcsendesebb és legbékésebb szintjét. Nem igényel sem koncentrációt, sem erőfeszítést, a legtermészetesebb módon túllépünk a gondolatokon. Bárki képes rá. Ettől olyan hatékony.
A módszer egyszerű és erőfeszítésmentes. Pusztán rá kell bíznunk elménket a folyamatra, túllépünk a gondolatainkon, azaz transzcendálunk, majd visszatérünk a relatív mezőre. Ez reggel és este egyaránt, újra és újra megtörténik. A rendszeres gyakorlás közben az elménk rövid idő alatt olyan szintre jut, hogy a tiszta Lét állapotát akkor sem veszíti el, amikor a mindennapi tevékenységeiben elmerül. Ez az életben az igazi szabadság állapota. ✨
Mitől más, mint a többi meditáció?
*Nem kell erőlködni, koncentrálni – elménk egy mantrába kapaszkodva természetes módon
lecsendesedik
*Nem kell feszengeni jógapózban – bárhol végezhető kényelmesen ülve, akár buszon munkába menet
*Nem kell rákészülni, elvonulni – bármikor megtehetjük, zajos környezetben is, csak a szemünket kell
becsukni

Jelentkezés

Transzcendentális Meditáció Előadás

Az előadás mindenről részletes tájékoztatást ad, lehetőség nyílik feltenni a kérdéseid, valamint jelentkezni a beavatásra, amely egy 4 napos tanfolyam keretein belül kerül megrendezésre stúdiónkban.

A következő előadás: február 28. 18:00

 

Transzcendentális Meditáció Tanfolyam
Ha érdekelnek a részletek, tarts velünk és ismerd meg a technikát workshopunkon, amit nem más tart, mint Dömsödi András, aki a Transzcendentális Meditáció legfőbb képviselője hazánkban.

A következő tanfolyam: március 9-12ig 

  • 1. nap március 09. 18:00-21:00
  • 2. nap március 10. 18:00-21:00
  • 3. nap március 11. 18:00-21:00
  • 4. nap március 12. 18:00-21:00

Jelentkezem az előadásra!

A tanfolyamra jelentkezni az event@yogasecrets.hu email címen tudsz!