Barion Pixel

Torok csakra nyaklánc – rövid /Aquamarine/

39 500 Ft

Nyugtató kék színe a nyugalmat és a harmóniát jelképezi, így kiváló kő a meditációhoz és a spirituális fejlődéshez, nagymértékben fokozhatja a gyógyító energia csatornázási képességét. A torokcsakrához társítva az akvamarin segíti a tiszta kommunikációt és az önkifejezést, a szívcsakrára helyezve a szeretetet, az együttérzést és az érzelmi jólétet szabályozza. Az akvamarin nyugtató energiája gyógyulást és a belső béke érzését hozza el viselőjének. Az akvamarin, a torok- és a szívcsakra kiegyensúlyozásával, a kapcsolódás köve.

Előrendelés 2023. 12. 04.-től elérhető

Mama Bali Handmade Yoga Jewelry Sterling silver with 22 K gold Egy ékszer kollekció, amit Mama Bali ihletett.

Egy mantra, mely segít megnyitni a szívünket és életre hívja a kapcsolódást.

I’m love

Ahogy Manku mondja: Gondold a jót, Szóld a jót, Hogy befogadhasd a jót. A karkötő, a homlokunkhoz emelve a kezünket, a jó gondolatokat segíti. A rövidebb nyaklánc a torokcsakránál, a szép és tápláló szavakat erősíti. A szívcsakra felett elhelyezkedő I’M LOVE mantra, az őszinte tiszta érzéseken alapuló szerelmet hivatott táplálni bennünk.

MINDEGYIK KRISTÁLY EGYEDI, TERMÉSZETES KŐ , ÍGY A FOTÓTÓL ELTÉRHET SZÍNÁRNYALATBAN,FORMÁBAN. De abban bíztos lehetsz, hogy az a kristály fog megérkezni Hozzád, amelyik Rád várt!

Készleten


Kategória

Leírás

Kristályok tisztítása:

ZSÁLYA : A zsálya füst egy gyönyörű ősi mód a tisztításra. Füstöld körbe a kristályokat meditáció előtt.

KRISTÁLY TÁL: Tedd a kristályokat a hangtálba, majd szólaltasd meg a tálat. A rezgések megtisztítják a kristályaidat, a negatívitás eltűnik, a pozitív energiát pedig erősíti.

TELIHOLD a legerősebb és leghatékonyabb módja a kövek tisztítására és feltöltésére a Purnama (indonéz nyelven telihold) idején. Helyezd ki kristályaid a telihold alá közvetlenül naplemente után, hogy megtisztítsd őket és így újra optimális kapacitásukkal szolgálhassanak.

 

Ékszereid ,így lesznek hosszú életűek:

-Javasolt az ékszer levétele: sportolás, úszás, erősebb tisztítószerek használata közben, alvás előtt.

-Tárolás: kapott ékszertartó táskában száraz helyen.

-Kerüld a közvetlen érintkezést parfüm, testápoló,olajok,hajlakkokal vagy egyéb kozmetikumokkal!

Privacy Preference Center