Barion Pixel

Torok csakra nyaklánc /Tourmaline/

39 500 Ft

“Tourmaline – HARMÓNIA

A turmalin a feltétel nélküli szeretet köve. A romantikus szerelem, a barátok iránti szeretet, a család iránti szeretet és az önszeretet jeleként szolgál. Úgy tartják, hogy elősegíti az önbizalmat és a szeretetet, így tökéletes választás azok számára, akik egyensúlyba kívánják hozni érzelmi központjukat. Kiváló kő gyógyítók és tanácsadók számára, mert támogatja a meghallgatást, a megértést és az együttérzést. Ha turmalin követ a homlokcsakrára helyezünk, kitisztulnak a gondolatok. Megerősödik bennünk az elszántság.

Segít megfejteni az álmainkat, bejáratot biztosít a belső Énhez, egy utat a valódi értékek, a spirituális megvalósítás felé.”

Előrendelés 2023. 12. 04.-től elérhető

Mama Bali Handmade Yoga Jewelry Sterling silver with 22 K gold Egy ékszer kollekció, amit Mama Bali ihletett.

Egy mantra, mely segít megnyitni a szívünket és életre hívja a kapcsolódást.

I’m love

Ahogy Manku mondja: Gondold a jót, Szóld a jót, Hogy befogadhasd a jót. A karkötő, a homlokunkhoz emelve a kezünket, a jó gondolatokat segíti. A rövidebb nyaklánc a torokcsakránál, a szép és tápláló szavakat erősíti. A szívcsakra felett elhelyezkedő I’M LOVE mantra, az őszinte tiszta érzéseken alapuló szerelmet hivatott táplálni bennünk.

MINDEGYIK KRISTÁLY EGYEDI, TERMÉSZETES KŐ , ÍGY A FOTÓTÓL ELTÉRHET SZÍNÁRNYALATBAN,FORMÁBAN. De abban bíztos lehetsz, hogy az a kristály fog megérkezni Hozzád, amelyik Rád várt!

Készleten


Kategória

Leírás

Kristályok tisztítása:

ZSÁLYA : A zsálya füst egy gyönyörű ősi mód a tisztításra. Füstöld körbe a kristályokat meditáció előtt.

KRISTÁLY TÁL: Tedd a kristályokat a hangtálba, majd szólaltasd meg a tálat. A rezgések megtisztítják a kristályaidat, a negatívitás eltűnik, a pozitív energiát pedig erősíti.

TELIHOLD a legerősebb és leghatékonyabb módja a kövek tisztítására és feltöltésére a Purnama (indonéz nyelven telihold) idején. Helyezd ki kristályaid a telihold alá közvetlenül naplemente után, hogy megtisztítsd őket és így újra optimális kapacitásukkal szolgálhassanak.

 

Ékszereid ,így lesznek hosszú életűek:

-Javasolt az ékszer levétele: sportolás, úszás, erősebb tisztítószerek használata közben, alvás előtt.

-Tárolás: kapott ékszertartó táskában száraz helyen.

-Kerüld a közvetlen érintkezést parfüm, testápoló,olajok,hajlakkokal vagy egyéb kozmetikumokkal!

Privacy Preference Center