Barion Pixel

Transzcendentális Meditáció előadás

11 000 Ft
Az előadás részvételi díja tartalmazza Bob Roth: A belső csend ereje – a Transzcendentális Meditáció című könyvét is, melyet az előadás után mindenki megkap.
Közkívánatra elhoztuk nektek a stúdióba a meditáció azon különleges formáját, melyet Anna is gyakorol a hétköznapokban. Amely által elménk teljesen lecsendesedik és tökéletesen éber marad. A gondolkodás legfinomabb állapotát is túllépi. Transzcendál.

Az előadás mindenről részletes tájékoztatást ad, lehetőség nyílik feltenni a kérdéseid, valamint jelentkezni a beavatásra, amely egy 4 napos tanfolyam keretein belül kerül megrendezésre stúdiónkban.

További információkért kattints! 

A következő előadás: július 2. 18:00

Transzcendentális Meditáció Tanfolyam
Ha érdekelnek a részletek, tarts velünk és ismerd meg a technikát előadásunkon, amit nem más tart, mint Dömsödi András, aki a Transzcendentális Meditáció legfőbb képviselője hazánkban.

A következő tanfolyam: július 7-9ig 

  • 1. nap július 7. 18:00-21:00
  • 2. nap július 8. 18:00-21:00
  • 3. nap július 9. 18:00-21:00

Kérünk, hogy mielőtt megvásárolod helyed az eseményre, az alábbiakat vedd figyelembe:

A részvételi díj kifizetése után visszatérítésre sajnos nincs lehetőség, illetve nincs lehetőség lemondás esetén az összeget átvinni egy későbbi időpontra/másik eseményre. Ezért kérjük, hogy csak akkor foglald le helyed az összeg kifizetésével, ha biztosan el tudsz jönni.

Abban az esetben, ha mégsem tudsz megjelenni az eseményen, de találsz magad helyett mást, aki részt venne helyetted, a részvétel átruházható.

 

Készleten


Kategória

Privacy Preference Center