Barion Pixel

A nő születése workshop (február 10.)

38 000 Ft

Adrienne és Anna összeszokott párosként képes megteremteni azt a bensőséges hangulatot, amiben mi Nők, biztonságban érezzük magunkat. A workshop segít újragondolni a szerepünket Nőként a világban. Kezdésként Anna gyönyörű, női energiákat előcsalogató 90 perces gyakorlást hoz Nektek, tele csípőnyitó, lazító ászanákkal, ezzel megnyitva az utat Adrienne lélekemelő A Nő születése meditációja előtt.

Az élmény semmihez sem fogható, olyan energiák szabadulnak fel, annyi felismerés és elengedés, gyógyulás, megtisztulás született már ezeken a kapcsolódásokon, hogy úgy éreztük, meg kell ismételni és még több Nő számára elhozni mindezt.

Most itt a lehetőség!

Időpont: február 10. 17:00-21:00

Elfogyott


Kategória

Leírás

Kérünk, hogy mielőtt megvásárolod helyed az eseményre, az alábbiakat vedd figyelembe:

A részvételi díj kifizetése után visszatérítésre sajnos nincs lehetőség, illetve nincs lehetőség lemondás esetén az összeget átvinni egy későbbi időpontra/másik eseményre. Ezért kérjük, hogy csak akkor foglald le helyed az összeg kifizetésével, ha biztosan el tudsz jönni.

Abban az esetben, ha mégsem tudsz megjelenni az eseményen, de találsz magad helyett mást, aki részt venne helyetted, a részvétel átruházható.

Privacy Preference Center