Nagy Anna / jógaoktató / Studio YogaSecrets

Nagy Anna

HONNAN INDULTAM

Erős migrénrohamokkal küzdő, gyógytesis gyerekként indult a pályafutásom. Szerencsére nagymamám tanácsára, aki a mai napig rendszeresen meditál, elkezdtem jógázni. Egyre több lett az energiám, a migrénem pedig szinte teljesen megszűnt! Várandósságom alatt a kismamákat érintő problémák teljesen elkerültek, szülésem előtt egy nappal pedig még vígan jógáztam. Kisfiam békés kis budhaként hallgatta azokat a zenéket, amelyekre a pocakomban meditált.

Szerettem volna mindazt a jót, amit az én életembe hozott, másoknak is átadni.

HOGYAN LETTEM JÓGAOKTATÓ

Diplomámat az International Wellness Institute Hatha Yoga oktató szakán szereztem, külföldön számos továbbképzésen vettem részt. Amerikában Shiva Rea kismama jóga programját, a Core Yoga programot, Indonéziában női jógát valamint Yin jógát, Vietnamban thai jógát tanultam, Ausztriában pedig a Yoga one to one nagyszerű módszerét volt szerencsém elsajátítani, gyermekjóga-oktató képzésben Magyarország egyik legelismertebb Iyengar jóga tanárától részesültem.

Magánóra: 40.000 Ft / óra

Bejelentkezni csak várólistára lehetséges.

Tudj meg rólam többet

Hullai Viki

ŐSZINTE VALLOMÁS EGY ÚT MEGTALÁLÁSÁRÓL

2019.01.04. Ez volt az első alkalom, amikor egy számomra fontos személlyel megbeszéltem , hogy elkísérem a Yogasecrets Studioba egy jóga órára. A mai napig hálás vagyok érte. Az első egy gyertyafényes óra volt Nagy Anna vezetésével. Ekkor még fogalmam sem volt, hogy milyen fantasztikus “utazásban” lesz részem…

Mit adott számodra a jóga?

Azok, akikkel nem találkozom rendszeresen, mostanában azt mondják, még sosem voltam ennyire egyben, testileg, lelkileg, szellemileg, mint amióta jógázni járok.

Az első órám végén éreztem, megpendültek lelkem húrjai úgy, ahogy mélyen legbelül szerettem volna. Eltelt 1-2 hónap , és azt éreztem, amikor időm engedi, vágyom a mozdulatsorokra, az izomlázra, a nyújtásra, a meditációra, a nyugalomra, a határaim feszegetésére, a komfortzónámból való kilépésre, a fejlődésre, a boldog nevetéssel teli gyakorlásra, a sírással elengedett problémamegoldásra, a segítségre, az inspirációra, a szavakkal kifejezhetetlen érzésekre. Egy szóval, a jógára. Szerelem lett, és a mindennapjaim részévé vált a jóga. Rátaláltam az utamra, megismertem önmagam. Az ászanák világa a legjobbat hozza ki belőlem! Sosem felejtem el, amikor a harmadik órán meditálás közben potyogtak a könnyeim. Világossá vált számomra, a jóga az, ami átsegít, átlendít, a nehezebb pillanatokon. Fokozatosan elkezdtem változni nemcsak kívülről, belülről!

És ami mindennél fontosabb, egy csapat részese lettem, értékes új barátokat szereztem, akikkel inspiráljuk egymást. Éreztem, hogy a saját gyakorlásomon felül még nagyobb boldogságot ad az, ha valaki nekem köszönhetően látogat el a stúdióba, és aztán együtt gyakorolhatunk, fejlődhetünk.

Elkezdett foglalkoztatni a gondolat, szeretnék oktató lenni. De azt a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ez ilyen rövid időn belül valósággá válik. Ha minden alkalommal legalább egy pillanatra megtalálja egy-egy tanítványom azt az érzést, amit a szíve mélyén leginkább keres, már boldog leszek. Mindenkinek azt kívánom, hogy legyen olyan szerencsés, hogy megtalálja számára legmegfelelőbb oktatót. Akivel együtt rezeg, akivel szavak nélkül érti meg magát.

Magánóra: 20.000 Ft / óra


Gaál Zsófi

INDULJON A POZITÍV FLOW

Mikor kezdtél jógázni?

Annát 2 évvel ezelőtt ismertem meg, vele kezdtem el komoly szinten jógázni. Korábban mindössze 1-2 jóga órát próbáltam ki. 2 éve rendszeresen gyakorlok, részt vettem több workshop-on, valamint a jógaoktató képzésen. Egyéb sportokat már 5 éves korom óta űzök, ezek sokat segítettek az elején a hajlékonyságot, egyensúlyt és erőt igénylő ászanáknál.

Mit adott neked a jóga?

Számomra a jóga gyakorlás és a jógaoktató képzés elvégzése egy komplett önismereti utazás. Egyre magabiztosabbá válok általa és már többször megtapasztaltam, hogy olyan dolgokra is képes vagyok, melyekről elsőre azt mondom: “áh nekem ez biztosan nem menne!”. Ezen felül a stúdió egy olyan hely, ahova ha belépek, hirtelen egyetlen érzés járja át minden porcikámat: minden rendben van. Érkezhetek bármilyen őrült nappal a hátam mögött, az biztos, hogy az óra végeztével két méterrel a föld felett lebegek és legyőzhetetlennek érzem magam.

Mit szeretnél átadni a jógával?

Az óráimon én is ezt az érzést szeretném átadni. Szeretném, ha azok, akik részt vesznek az órán, képesek lennének elengedni minden feszültséget, negatív érzést és ezek helyét átvenné a pozitív flow. Szeretném, ha lenne egy biztos hely a számukra is, ahova el tudnak jönni és átjárja őket is az érzés, hogy mindig van miért hálásnak lenni. Szeretném ha megtapasztalnák, hogy ezen a helyen olyan emberekkel találkozhatnak, akik felemelik egymást és megsokszorozzák a pozitív energiákat. Szeretném ha a jógagyakorlással megtapasztalnák annak az érzését, hogy minden lehetséges, amit elképzelnek maguknak.

Magánóra: 10.000 Ft / óra


Zsoldos Valéria 

SEJTIG HATOLÓ HARMÓNIA

A jógával először úgy igazán idén nyáron találkoztam, amikor a nővérem unszolására ellátogattam életem első igazi jóga órájára. Annával nagyon nagy szerencsém volt, mert egy csodálatos tanár. Márpedig ha egy jó tanító ismerteti meg veled a jógát, akkor szeretettel és szenvedéllyel fogod művelni és magadévá tenni. Ha viszont egy rossz tanítót fogsz ki, sose érted meg a lényegét. Az első közös órám vele meghatározó élmény volt. Éppen nem tudtam, hogy merre tartok az életben, mindennap nyomasztott a kérdés, hogy mit csináljak és mivel foglalkozzak. Ezekre kerestem a választ.

Az első jóga órám után éreztem és tudtam legbelül, hogy ez az én utam. Az összezavarodott lelkemet megnyitotta a világ felé és új szemléletmódot nyújtott nekem. Számomra ez a legalázatosabb testmozgás az univerzumban. Szeretném átadni jövőbeni tanítványaimnak azt a sejtig hatoló harmóniát és megnyugvást, amit nekem nyújtott ez a mozgásforma. Az az álmom,hogy minden hölgy és férfi, aki eljut hozzám a jóga által szépnek, erősnek és egészségesnek érezze és tudja magát.

Magánóra: 10.000 Ft / óra


Illés Anita

Gyerekkoromtól részese volt a mozgás az életemnek, már 4 évesen balettozni kezdtem, és a későbbiekben is végig kísérte az életemet a tánc, a mozgás szeretete. Sokat dolgoztam táncosként is, közben lediplomáztam közgazdászként, de valahogy sosem tudtam magaménak érezni a kötött irodai munkát.

Ahogy mindenkire, rám is életemnek abban a szakaszában talált a jóga, amikor a legnagyobb szükségem volt rá, testileg és lelkileg is.

Az első flow órán amin részt vettem, éreztem, hogy “ez az”! Ezt nekem találták ki! És mennyivel jobb hely lenne a világ, ha mindenki ezt érezné. Én ezt az érzést szeretném átadni mindenkinek!

És hogy mi is ez az érzés? Az egyensúly, az erő és a hajlékonyság fejlesztése során kialakuló testtudatEgy életre szóló kapcsolat a saját tested és elméd között, ahogy egyre jobban átjár a hála, mindazért ami te vagy, amit kaptál az élettől. Nem azért mert tökéletes vagy, hanem mert képes vagy elfogadni magad olyannak, amilyen vagy és dolgozni magadon, magadért.

Ahogy szép lassan a fizikai gyakorlatok által elkezdenek oldódni a blokkok, elengedésre kerülnek a testben elraktározott feszültségek és ezáltal nyitottabbá, elfogadóbbá válsz.

Nekem ezt jelenti a jóga. Neked mit jelent?

Nagy szeretettel várlak csoportos- vagy magánórára. Amit tőlem tanulhatsz: Vinyasa flow, astanga, gerincjóga.

Magánóra: 20.000 Ft / óra


Dócs Tamás / Jógaoktató / Studio Yoga Secrets

Dócs Tamás

A FOLYAMATOS FEJLŐDÉS ÚTJÁT JÁRNI

Hosszú út áll előttem is, mögöttem is. Kb. 20 éves koromig rendszeresen mozogtam, de az egyetemi évek alatt szinte teljesen abbahagytam. Később a jogi pályán megismerkedtem az irodai ülőmunka és a stressz okozta alvászavarokkal, idegességgel is. Nem éreztem magam tehát túl jól a bőrömben, amikor elérkezett a jógával való sorsszerű találkozás.

2010-ben vettem részt az első órámon és nagyon hamar ráéreztem, hogy ez nemcsak egy remek mozgásforma lehet számomra – mely által egyébként közel 20 felesleges, negatív energiákkal átitatott kilótól szabadultam meg 2 év alatt – hanem a kiteljesedést szolgálva, belső harmóniát teremt. Megerősített bennem régóta lappangó gondolatokat a világ és az ember mibenlétéről és segít másként, tisztábban látni mindent. A jóga útja: folyamatos fejlődés. Mindenki máshonnan indul és más tempóban halad, de aki egyszer rálépett, tudni fogja, hogy jó úton jár.

Mivel egész életemben pozitív változásokat hozott – és hoz azóta is – a gyakorlás, fontosnak tartom ezt másoknak is átadni, és az ő fejlődésük, lelkesedésük, örömük napról napra megerősíti elhivatottságomat, hogy érdemes és hasznos ezzel foglalkozni, adni és kapni, az oktatás révén is fejlődni  – mert mindig van hova.

Magánóra: 20.000 Ft / óra 


Tasnádi Diána

A mozgás kiskorom óta az életem része, már 10 évesen táncolni kezdtem és onnantól fogva nem volt megállás jöttek a táncversenyek, fellépések, mindennapos próbák, közben lediplomáztam közgazdászként.

A nagy rohanásban és pörgésben, valahol elvesztettem önmagamat,és szerepemet a világban nőként, barátnőként, barátként, társként és emberként.

A jóga az én kulcsom mindenhez, általa megtaláltam az egyensúlyt az életemben.

Intenzíven elkezdtem jógázni, míg végül elvégeztem az első oktatói képzésemet, mint női jóga oktató, azóta megyek tovább a jóga női vonalán.Célommá vált, hogy kapcsolódjak másokhoz és megmutassam az embereknek a bennük rejlő csodát ebben a rohanó világban.

Várlak szeretettel a csoportos és magán óráimon. Amit tőlem tanulhatsz: Női jóga, kismama
jóga, flow jóga, art-táncos jóga

Magánóra: 10.000 Ft / óra 


Kiss Gabriella

Egész életemben fontos szerepet játszott a mozgás. 6 évesen már versenyszerűen szertornáztam majd 15 éves koromtól a Táncművészeti Szakiskolában folytattam a tanulmányaimat. Táncos/akrobataként kerültem ki külföldre ahol a tréningek, előadások közben pszichológián diplomáztam. A jógával is először kint Ázsiában találkoztam és mára mondhatom, hogy teljesen megváltoztatta az életemet és az én pörgő belső világomat. Egyszerre erősíti és lazítja az izmokat, miközben kíméli az ízületeket és nyugtatja az elmét. A jóga nemcsak egy egészséges és élvezhető mozgásforma korosztálytól függetlenül hanem egy életstílus ami segít megismerni önmagunkat, segít megpihenni és befelé fordulni ebben a rohanó világban. Az út lépésről lépésre vezet és mindenkinek más a következő, hiszen mindenki máshonnan indul. De a jógában nem a cél a legfontosabb, hanem az oda elvezető út, mert itt ismerjük meg igazán önmagunkat. Óráimon a dinamikus és nyújtó ászanák, relaxáció, meditáció mellett ezt az életstílust szeretném átadni olyanoknak akik egészséges, kiegyensúlyozott, nyugodt életre vágynak. Két gyermekes anyaként biztosan tudom, hogy a jóga a legjobb dolog a világon amit magunkért és másokért tehetünk. Nagy szeretettel várlak csoportos vagy magán óráimon!

Magánóra: 10.000 Ft / óra 

Nebojsza Zsófia

Azt mondják, a jóga akkor kopogtat az ajtónkon, amikor a legnagyobb szükségünk van rá.

Hozzám többször kellett bekopognia, mire felismertem az igazi arcát: azon túl, hogy formálja és erősíti a testet, ugyanilyen hatással lehet a lélekre is. Annak ellenére, hogy születésem óta a mozgás az életem szerves része, egyik formájában sem tudtam teljesen megtapasztalni azt, ami számomra mára a legfontosabb lett, és ami talán a mai világban egyre nehezebben megvalósítható: kapcsolódni önmagamhoz, igazán élni és figyelni a testem minden jelzésére, rezdülésére. Megtanulni elfogadni és alázatosnak maradni.

Csoportos óráimon a klasszikus Hatha Jógát ötvözöm modern irányzatokkal, váltogatva dinamikát és kitartásokat. Nem marad el a koncentráció gyakorlása, az erősítés és a testtudat fejlesztése, csípőnyitások, nyújtás, sem a kellemes relaxáció.

Mire számíthatsz egy magánóra alkalmával?

Egy előzetes beszélgetést követően a személyes erőnléted, tapasztalatod és egészségi állapotod (esetleges sérüléseket és más tényezőket szem előtt tartva) alapján teljesen rád személyre szabott ászana sorozatokkal, playlisttel és kellemes relaxációval készülök majd. Lehet a cél a testi-lelki harmónia, koncentráció javítás, az izmok nyújtása vagy lazítása, test erősítése és formálása, az az egy óra csakis rólad, és a fejlődésedről szól. Lehetőséget teremtünk arra, hogy önmagadban elmélyülve érhesd el a céljaidat.

Lehetsz a jógával csak ismerkedő, lelkes kezdő, vagy rendszeresen gyakorló, haladó jógázó, biztos vagyok benne, hogy az óráimon te is megtalálod majd a fejlődés lehetőségét.

Várlak sok szeretettel csoportos és magán óráimon.

Magánóra: 10.000 Ft / óra