JELENTKEZZ BE MAGÁNÓRÁRA SZAKKÉPZETT TANÁRAINKHOZ!
Kérj időpontot ezen az e-mail cimen: yogasecretsmaganora@gmail.com


Nagy Anna / jógaoktató / Studio YogaSecrets

Nagy Anna

HONNAN INDULTAM

Erős migrénrohamokkal küzdő, gyógytesis gyerekként indult a pályafutásom. Szerencsére Vietnámban élő nagymamám tanácsára elkezdtem jógázni. Egyre több lett az energiám, a migrénem pedig szinte teljesen megszűnt! Várandósságom alatt a kismamákat érintő problémák teljesen elkerültek, szülésem előtt egy nappal pedig még vígan jógáztam. Kisfiam békés kis budhaként hallgatta azokat a zenéket, amelyekre a pocakomban meditált.

Szerettem volna mindazt a jót, amit az én életembe hozott, másoknak is átadni.

HOGYAN LETTEM JÓGAOKTATÓ?

Miután Magyarországon elvégeztem a 200 órás alapképzést, külföldön számos továbbképzésen vettem részt. Meghatározó volt számomra az itthon tanult szigorú Iyengar módszer után New Yorkban Dana Flynn stílusa. Amikor a neonfények mellett egy DJ keverte a zenéket a jógához megfogalmazódott bennem már 2010-ben, hogy ez az az irány, amely közel áll hozzám. Amerikában elvégeztem még Shiva Rea kismama jógaképzését és megismertem a Core Yoga alapjait. Balin Tantra jógaképzésen vettem részt, ami kinyitott számomra egy teljesen új világot, elkezdtem másként tekinteni önmagamra és az emberekre. Még többet akartam tudni: elvégeztem Yin jógaképzést Carlos Romero csodálatos tanár vezetésével, akitől külön órákat vettem és a nyújtás, mint olyan, új dimenzióba került, amit az egyéni órák alkalmával megtapasztalhat az ember. Vietnámban a jógának egy lassabb, nyugodtabb alfajtáját gyakoroltam, ami szinte gyógyító hatással bír. Ezekkel a módszerekkel gyógyultam és ezek a könnyed mozdulatok, vagy éppen mozdulatlanság köszön vissza a gyertyafényes óráimon.

» Dylan Werner 30 hr Inversions and Transitions 2017 Vienna

» Patrick Beach & Carling Nicole 30 hr Yoga Alliance continuing education

» 2018 Vienna Adam Husler 30 hr Yoga Alliance teacher upgrade program

» 50 hr Inside Flow by Young Ho Kim

MUNKÁSSÁGOM

A Balatonparti kis csoportos órákkal indultam, majd Bécsben egyre nagyobb stúdiók foglalkoztattak, ahol a jóga one to one nagyszerű módszerét sajátítottam el. Ausztriában már akkor hatalmas igény volt az egyéni jógaoktatásra, ami egy időre fő profilommá vált. Ma ezt már a Yogasecrets Akadémián önálló modulként oktatom, hiszen itthon is óriási igény van a minőségi oktatásra, arra a plusszra, amit egy magánórán megtanulhat, megtapasztalhat a jógázó.

A Yogasecrets Akadémiát 2 éve azért alapítottam, hogy az oktatás színvonala, a magánórák felépítése mindig adott legyen. Stúdiónk fő profilja az egyéni óra, amelyet külön emeleten két gyönyörű magánteremben tartanak szakképzett tanáraink, alkalmazva azokat a technikákat, amelyek által minden óra még a kezdők számára is elhozza a testi, lelki feltöltődést.

Ma már több száz nálunk végzett oktató tanít a világ minden pontján, sikereik pedig arra ösztönöznek, hogy a Yogasecrets Akadémiát még színesebbé és nemzetközi színvonalúvá tegyem.

Régi álmom vált valóra mikor 2019-ben megnyitotta kapuit a Yogasecrets Studio. Külföldi tapasztalataim alapján szerettem volna létrehozni egy olyan helyet, ahol otthon érezheted magad, ahol szeretve vagy és önmagad lehetsz, ahol mindenkit elfogadnak olyannak amilyen, ahol nincsenek elvárások és a legszabadabb módon gyakorolhatjuk a jógát. Ahol törődünk veled. Ahol számít az ember. Ahol minőségi szolgáltatásokat nyújtunk. Ha éppen a legmodernebb zenékre szeretnél megőrülni, megvadulni, vagy ha éppen lágy, mozdulatokkal, hangtálak kíséretében szeretnéd elcsendesíteni az elméd, itt mindent megtalálsz.

Lépj be és engedd, hogy a Te életedet is megváltoztassa a jóga csodás ereje!

AZON SZERENCSÉS EMBEREK KÖZÉ TARTOZOM AKIKNEK A HOBBIJUK A HIVATÁSUK IS EGYBEN.

Tudj meg rólam többet

Hullai Viki

TALÁLD MEG MAGADBAN AZT, AMIÉRT MOST IGENT MONDASZ A JÓGÁRA!

A jóga mindenkié kortól, nemtől, súlytól függetlenül! Van aki csak legyint, és azt gondolja ezek csak szavak. De nem! Sokan vannak , akik összeszedve a bátorságukat elindultak így 1 órára, és azóta is folyamatosan jógáznak! Miért? Hogy sikerült ez? Hiszem, és vallom, hogy bárki jógázhat, csak minden ászanában meg kell találni azt a verziót, amit a Te tested alkot. Nem kell hajlékonynak lenned, hogy jógázz, hisz az óra végén így is látni fogod a saját fejlődésedet!

Ne állíts az elméddel határokat, gátakat, és elvárásokat, hogy miért ne indulj el most az első jógaórádra! Inkább nézd meg, mi mindent tanulnál, mit szeretnél kihozni Önmagadból, mire vágysz, és én itt leszek, segítek kihozni Magadból azt, amit eddig nem láttál, nem gondoltál!

A Yogasecrets Akadémia első évfolyamán szereztem meg a képesítésemet, a 200 órás Hatha jógaoktató diplomámat, ahol azóta elvégeztem az 30 órás Kismama jógaoktatói tanfolyamot is, és jelenleg a 300 órás Master Teacher Trainingre járok, hogy fejlesszem mindazt, amit megtanultam korábban.

Kismama oktatóként magánórára várlak szeretettel! Jógázz velem életed legszebb időszaka alatt is! Ez a 60 perc Rólatok szól, együtt àramolva, ez a Ti aranyórátok!

Az első találkozásom a jógával Nagy Anna óráján volt, ami után azt éreztem, hogy erre vágyom tovább! Megpendültek lelkem húrjai, vágytam a további mozdulatsorokra, az izomlázra, a nyújtásra, a meditációra, a nyugalomra, a határaim feszegetésére, a komfortzónámból való kilépésre, a fejlődésre, a boldog nevetéssel teli gyakorlásra, a sírással elengedett problémamegoldásra, a segítségre, az inspirációra, a szavakkal kifejezhetetlen érzésekre. Egy szóval, a jógára. Szerelem lett, és a mindennapjaim részévé vált a jóga. Rátaláltam az utamra, megismertem önmagam. Az ászanák világa a legjobbat hozza ki belőlem! Fokozatosan elkezdtem változni nemcsak kívülről, belülről!
És ami mindennél fontosabb, egy csapat részese lettem, értékes új barátokat szereztem, akikkel inspiráljuk egymást!

Ezeket az érzéseket igyekszem átadni nap, mint nap az óráimon! Látni a boldog mosollyal távozó tanítványokat a jóga után, vagy meghallgatni azt, hogy miben segített számukra a jóga, egy végtelen megtisztelő érzés, és köszönöm a bizalmatokat ezúton is!

A csoportos óráimon barátságok, közösségek alakulnak, egymást segítve hozzuk ki a legtöbbet a mellettünk gyakorlóból! Megtapasztaljuk mit jelent valaki számára az, ha bíznak benne! Sokszor nem ismerjük egymást, de amikor távozunk ez már nem így van! A jóga összeköt minket!

A magánórákon kiszakadva a hétköznapi  rutinodból, valami másra helyezed a fókuszod. Rájössz, mennyi minden van Benned, mi az, amit még ki tudsz hozni Önmagadból, mi az, ami a boldogságodat adja, ki vagy Te, igazán a lelked mélyén! Megnyílsz magadnak úgy, ahogy eddig talán sosem! Az elmúlt 1,5 évben több magántanítványom is választotta, hogy jógaoktató szeretne lenni, talán nem véletlenül! Privát óráimon is jelen vannak Férfiak, Nők, gyerekek. Egy tökéletes program a hétköznapokban magadnak, vagy Anya-Lánya, Anya-Fia minőségi idő együtt, vagy egy tökéletes ajándék születésnapra, de lehet a barátaidnak szeretnéd megmutatni milyen is a jóga, vagy egy lánybúcsú remek programkezdése.

A nyári külsős rendezvényeken egy pillanatra megáll a világ! Egy teljesen más helyen találod önmagad! Szó szerint Önmagad, mert azok az energiák, amik egy ilyen alkalommal mozdulnak meg, az szavakkal nehezen írható le, át kell élni!

Sokoldalú workshopjaimon mindig kicsit mélyebbre megyünk! Vagy az alapászanákban, vagy az érzéseinkben, érzelmeinkben, az ön munkàban akár pszichológusok segítségével, attól függően az adott 4 óra milyen témát dolgoz fel! Szeretem ezalatt a pár óra alatt megmutatni, hogy tényleg minden Benned van, amit másban csodálsz!

Ha minden alkalommal legalább egy pillanatra megtalálja egy-egy tanítványom azt az érzést, amit a szíve mélyén leginkább keres, már boldog vagyok!


Fekete Blanka

A jógával még táncosként ismerkedtem meg évekkel ezelőtt, 2012-ben. Azonnal nagy hatást gyakorolt rám, hiszen számomra ez volt az első olyan mozgásforma, ahol nem csak a külső, fizikai megjelenés volt a középpontban, hanem a belső egyensúly: a test, lélek, és légzés harmóniája.

Ahogy teltek az évek jógaoktató lettem és a táncprojektek mellett kiegészítésként jógaórákat tartottam. Majd lassan rájöttem, hogy nem a klasszikus értelemben vett színpadi táncművészet az én utam, hanem az, hogy a jóga filozófiáját, a test és lélek közös táncát adjam tovább másoknak.

Egyéni és csoportos óráimon fontosnak tartom egy olyan légkör megteremtését, melyben mindenki bátran mer kísérletezni és önmaga lenni. A légzés és mozgás szinkronizálása mellett szerepet kap az egyéni mozgástartomány bővítése és a már meglévő tudás elmélyítése is. Oktatóként célom az, hogy kihozzam vendégeimből a legtöbbet és kísérjem őket fejlődésük útján.

Bízom benne, hogy továbbadhatom azt a sok csodát, amit a jóga nekem ajándékozott; önmagunk elfogadását, az itt és most megélését, és a hétköznapokból való kiszakadást, feltöltődést.

Várlak titeket szeretettel csoportos és magánóráimon is!


Takács Szilvi

Amikor magamat kerestem, a jógát és a hangterápiát találtam, és megérkeztem a helyemre, önmagamhoz.

Meggyőződésem, hogy általuk eljuthatunk belső tereinkbe, ahol életünk tapasztalatait, megéléseit raktározzuk és olyan utak nyílnak meg bennünk, amelyen át lehetőségünk van felszabadítani, oldani, áramlásba, egyensúlyba hozni, megismerni magunkat.

A hangtálak elvisznek egy nagyon mély önismereti belső utazásra, te döntöd el, meddig és hová szeretnél haladni…

A csoportos HangRelaxációk teljes testi-lelki mentális mélyrelaxációs, meditatív élményt nyújtanak, és megtapasztalhatóvá válik a belső csend, béke, életöröm állapota, létrejön egy energetikai egyensúly bennünk.

Az Egyéni hangtál kezelés ennél mélyebb folyamat. Itt már nem csak hallod, hanem érzed is a hangtálak rezgését, sejtszintig “átmasszíroznak, kiegyensúlyozódik az energiaszint, harmóniára “hangolnak”.

Beindulnak öngyógyító mechanizmusaink.

Egy biztonságos térben lehetőség nyílik eljutni, az elakadásainkhoz, és feloldani azokat, hogy a teljesség felé mozdulhassunk.

Ajánlom, kimerültség, energiahiány, lehangoltság esetén, csökkenti a szorongást, az idegességet, a stresszt, az izomfeszültséget, nyugtatja az idegrendszert.

Emellett izomlazító, ízületi- és gerincfájdalmak enyhítésében, emésztési-, keringési problémák, alvászavar esetén hatékony segítség. Pániktüneteknél, meddőségnél lelki támogatást ad.

Szavak helyett beszéljen inkább a tapasztalat, várlak szeretettel egyéni és csoportos alkalmakon.


Dócs Tamás / Jógaoktató / Studio Yoga Secrets

Dócs Tamás

A FOLYAMATOS FEJLŐDÉS ÚTJÁT JÁRNI

Hosszú út áll előttem is, mögöttem is. Kb. 20 éves koromig rendszeresen mozogtam, de az egyetemi évek alatt szinte teljesen abbahagytam. Később a jogi pályán megismerkedtem az irodai ülőmunka és a stressz okozta alvászavarokkal, idegességgel is. Nem éreztem magam tehát túl jól a bőrömben, amikor elérkezett a jógával való sorsszerű találkozás.

2010-ben vettem részt az első órámon és nagyon hamar ráéreztem, hogy ez nemcsak egy remek mozgásforma lehet számomra – mely által egyébként közel 20 felesleges, negatív energiákkal átitatott kilótól szabadultam meg 2 év alatt – hanem a kiteljesedést szolgálva, belső harmóniát teremt. Megerősített bennem régóta lappangó gondolatokat a világ és az ember mibenlétéről és segít másként, tisztábban látni mindent. A jóga útja: folyamatos fejlődés. Mindenki máshonnan indul és más tempóban halad, de aki egyszer rálépett, tudni fogja, hogy jó úton jár.

Mivel egész életemben pozitív változásokat hozott – és hoz azóta is – a gyakorlás, fontosnak tartom ezt másoknak is átadni, és az ő fejlődésük, lelkesedésük, örömük napról napra megerősíti elhivatottságomat, hogy érdemes és hasznos ezzel foglalkozni, adni és kapni, az oktatás révén is fejlődni  – mert mindig van hova.


Nagy Emci

Mindig is figyeltem az egészségemre, igyekeztem sokat mozogni, táncoltam, teniszeztem, saját súlyos gyakorlatokat csináltam, de hosszútávon egyik sem volt szerelem. Aztán rám talált a jóga!

Amikor a jógaszőnyegemre állok egy egészen más világba kerülök a mindennapok pörgéséből: ez a megnyugvás helye, itt csak béke van, boldogság, harmónia, jóság, szeretet, elfogadás, megértés…egy szóval nekem: csoda.

Csodálatosnak tartom, hogy a jógának köszönhetően egyre és egyre közelebb kerülhetünk a valódi önmagunkhoz!

Mire tanított engem a jóga? Türelmesnek, még kedvesebbnek és szeretetteljesebbnek lenni önmagammal. Ennek köszönhetően folyamatosan fejlődve mindent az életemben még tisztábban látok!

Szeretném mindazt átadni amit nekem adott a jóga, a lehetőségeket és sikerélményeket, sok szeretetet és erőt. Szeretettel várlak az óráimon ahol segítek kihozni a legjobbat önmagadból, mind fizikailag és lelkileg is!


Bálint Rita

A jógával először 5 éve találkoztam, nekem második “látásra” lett igazán nagy szerelem. Egy nehezebb időszak során azt éreztem, kell valami, ami végre az utamra (helyemre) tesz. Egy nap újra besétáltam a jóga stúdióba, és ahogy ráléptem a matracomra és elkezdtem gyakorolni, éreztem, hogy ez az, megérkeztem. Azóta is elválaszthatatlanok vagyunk.

Szakmám szerint irodavezető voltam sok éven keresztül, így ismerem a túlhajtás és az állandó megfelelési kényszer fogalmát, ami lelkünkben és testünkben is óriási feszültséget okoz. Ez a sok stressz nálam hormonproblémat okozott (plusz 10-15 kg), amin a jóga rengeteget segített. Az elején a csoportos órákon nagyon félénk voltam a teremben, aztán az ászanak gyakorlásainak hatásara egyre bátrabbá, magabiztosabbá váltam. A jóga megtanított a türelemre, elengedésre, az elfogadásra, és hogy önmagunk szeretete mennyire fontos. Már régebben megfogalmazódott bennem, hogy erre a csodára mindenkinek szüksége van és rájöttem, hogy ez az én utam, hogy másokat is segítsek a jóga által ezen az úton, ha nálam működött, akkor a tapasztalásaimmal más embereknek is szeretnék segíteni. Sokáig kerestem a megfelelő képzést, majd 1 évvel ezelőtt szembejött velem a Yogasecrets Akadémia oktatató képzése, ahol rengeteget tanultam és az elmúlt évek tanításai is itt érték be igazán. A továbbiakban is szeretnék folyamatosan tanulni és fejlődni, hogy minél többet adhassak nektek.

Az óráimon klasszikus hatha jógát ötvözőm modernebb irányzatokkal, egy kellemes bemelegítő ráhangolódás után egy dinamikusabb rész (kezdőbbek számára is könnyen követhető), majd  egy nyújtós, szeretgetős gyakorlással zárjuk. Nagy hangsúlyt kapnak nálam a mellkas- és csípőnyitó ászanák.

Magánóráimon személyre szabott gyakorlással készülök. Felmérve a vendégem aktuális állapotát, céljait, az órát teljesen a személyes igényeihez állítom össze. Fontos számomra, hogy vendégeimet segítsem fejlődésük útján és teljesen feltöltődve távozzanak az óráról.

Várlak szeretettel az magánóráimon, ahol a lelki és testi feszültségek feloldásáé és a pozitív feltöltődésé a főszerep.


Dunai Fruzsi

SZERESD MAGAD ÚGY, HOGY BÉKÉT, ÖRÖMÖT, BOLDOGSÁGOT ÉS ELÉGEDETTSÉGET VIGYÉL AZ ÉLETEDBE!

Szeresd a teljes valódat, a múltadat, jelenedet és a jövődet is! Bocsáss meg magadnak, bátorítsd magadat, és szimplán csak légy jó önmagadhoz!

A jóga önszeretetre tanít, hiszen a jóga által adsz magadnak napi egy órát, amikor olyan minőségi időt töltesz saját magaddal, amit mindenki megérdemel!

Emlékezz rá, hogy a jóga által energiát fektetünk a saját lelkünk, testünk és mentális egészségünk megőrzésébe.

A legcsodásabb a jóga gyakorlásban, hogy minden napszakban tökéletes választás! Adj magadnak egy teljes órát, amikor megengeded magadnak, hogy kikapcsolódj és feltöltsd a lelked, az elméd és a tested pozitív energiával.

Ebben az egy órában nincsenek külső és belső elvárások. Csak Te vagy, a Te fejlődésed, egészséged és gyakorlásod.

Biztosíthatlak, hogy akármilyen kihívásokkal teli helyzetből is jössz, nyugalmat, harmóniát és békességet fogsz érezni a jóga gyakorlás után!

Szeretettel várlak magánórámon, ha szeretnéd a jóga által kicsit jobban elfogadni és megszeretni önmagad!


Böröcz-Tóth Kitti

A JÓGA NEM CSAK EGY SPORT, HANEM ANNÁL SOKKAL TÖBB

Napra pontosan emlékszem, hogy mikor találkoztam életemben először a jógával. Ez a nap 2015. február 18.-a volt, amikor egy, a veszprémi egyetem által szervezett sportágválasztó napon, egy 20 perces ízelítő jógaórán vehettünk részt mi, egyetemisták. Bár meghatározó nyomot hagyott bennem ez az első alkalom, de akkor még nem gondoltam, hogy a jóga nem csak egy sport, hanem annál sokkal több. Évekkel később viszont olyan közel kerültem hozzá, hogy úgy éreztem, nincs élet jóga nélkül.

Az oktatás felé vezető utam során ráébredtem, hogy a motivációm, valamint a testmozgás iránti szeretetemet is ez a meghatározó óra hozta meg – nem beszélve arról, hogy 15 kg súlyfeleslegtől is sikeresen megszabadultam. Mondhatom, hogy én vagyok az egyik ékes példája annak, hogy mindegy honnan indulsz, a saját utadat akkor is csak te vagy képes terelni, szeretni, tisztelni. Az pedig, hogy jóga oktatóként végeztem a Yogasecrets Akadémián, az egyik legcsodásabb élmény az életemben.

Amikor órát tartok, olyankor teljesen határtalannak érzem magam – és ezt a határtalanságot igyekszem átadni az órán résztvevők számára is. Egy olyan kibontakozási élményben van részem minden egyes alkalommal, hogy úgy érzem, a tanítványaim mind haza visznek egy darabot az én boldog, napfénnyel teli világomból. A pozitív gondolkodásmód mindig is jellemző volt rám, így ezzel inspirálok minden jógit és jóginit, aki csak ellátogat hozzám.