Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet! webshop@yogasecrets.hu

Marczinkó Ágnes

Útkereső vagyok, aki a hatalmas himalájai hegyek lábánál (Risikés) találtam meg a himalájai tradíciós hatha jóga gyakorlást, amely túl lép a mindennapokon és egy máig mester és tanítványra szálló, több, mint 5 000 éves tanításokokat hozom el, akik velem együtt haladunk óráról órára a benti világ kalandjaiban, hogy a testen túl az elmét is felfedezzük, megértsük. Az ászanak, pránajáma és meditáció mellett mesék és mítoszok is fontos elemei az órának, hogy megértsük az adott ászana mélyebb rétegeit.

Kezdő gerincjóga

A gerincjóga egy kíméletes, ám hatékony jógastílus, amely kifejezetten a gerinc, a hát és a test tartóizmainak erősítésére, valamint a rugalmasság növelésére és a testtudatosság fejlesztésére összpontosít. Ez az óra kezdők számára készült, így a mozdulatok és a gyakorlatok könnyen követhetők, és nem igényelnek előzetes jógatapasztalatot. Bene Máténak, és Almássy Mozgásakadémiának köszönhetően gyógytornász szempontból pontos és szabályos kivitelezést gyakoroljuk és egy-egy ászana kerül az adott óra középpontjába.

Napindító himalájai hatha jóga

A napindító himalájai hatha jóga óra célja, hogy harmonikusan kezdjük a napot, felfrissítsük testünket és elménket, valamint felkészüljünk a napi kihívásokra. Ez a jógaóra az ősi himalájai hagyományokon alapul, ahol a légzés, a testtartások (ászanák) és a tudatosság egyensúlya kiemelt szerepet kap. A gyakorlatok során arra törekszünk, hogy belső békét teremtsünk és kiegyensúlyozzuk energiáinkat.

Az órát egy mély relaxációval, a Savasana-val zárjuk, amelyben a test teljesen ellazul, az elme pedig megpihen. Ezt követően egy rövid meditáció segít az órán szerzett élmények integrálásában, és biztosítja, hogy a napot nyugodtan és kiegyensúlyozottan kezdjük. Az óra végén egy rövid mantra vagy pozitív megerősítés zárja a gyakorlást, amely támogatja a béke és a harmónia megtartását a nap folyamán. 

Telihold meditáció 

A telihold meditáció egy ősi és mélyen spirituális gyakorlat, amely során a telihold erejét használjuk fel a belső tisztulásra, az elengedésre és a személyes növekedésre. A telihold energiája különösen erős, és hatással van nemcsak a természetre, hanem az emberi tudatállapotra is. Ezen az estén lehetőségünk nyílik arra, hogy mélyebben kapcsolódjunk önmagunkhoz és a kozmikus energiákhoz.

A havi telihold meditáció csodálatos módja annak, hogy összhangba kerüljünk a természet ciklusaival és belső ritmusunkkal. A telihold ereje lehetővé teszi, hogy elengedjük a régi, már nem szolgáló mintákat, és teret adjunk az új, pozitív energiáknak az életünkben. Ez a meditáció minden hónapban új lehetőséget kínál a megújulásra és a belső béke megtalálására.

Digitális Detox Csend Nap – A Belső Béke Megtalálása

A digitális detox csend nap egy olyan különleges alkalom, amely során tudatosan megválunk minden digitális eszköztől és online tevékenységtől, hogy helyette a belső csendet és nyugalmat keressük. Ez a nap lehetőséget nyújt arra, hogy kiszálljunk a mindennapi információáradatból, és visszataláljunk önmagunkhoz, a körülöttünk lévő világ valós élményeihez.

Képzések

  • 100 órás Gerincjóga oktató – Mandala Jóga Stúdió
  • 20 órás Shakti Yoga Wheel Training
  • 80 órás Gyerekjóga oktató - Mandala Jóga Stúdió és Csiki Mariann
  • 80 órás Pránajáma és Meditáció oktató – Márk Tamás
  • Mindfulness tréner 1. és 2. szint – Mindfulness szakmai hálózat500 órás Himalájai hatha jóga oktató – 3 éves képzés – Himalájai Tradíció
  • 20 órás Traumatudatos jógaoktató képzés – Mandala Jóga Stúdió
  • Gerinc és jóga – Bene Máté Akadémia
  • Humánkineziológia – Bene Máté Akadémia
  • Preventív gerinctréning – Almássy Mozgásakadémia
  • Irodalom- és meseterapeuta képzés – folyamatban

Magánóra lehetőségek:

  • Gerincjóga (jógakerékkel, irodai munka mellett, és gerinc problémák esetében)
  • Meditáció (tradicionális, mindfulness, vipassana)
  • Hatha jóga (pránajama, ászanak pontos kivitelezése)

16 000 Ft / óra

Bejelentkezés: marczinkoagnes@gmail.com