Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet! webshop@yogasecrets.hu

Balogh Kata

Balogh Kata vagyok, egy folyamatosan fejlődni vágyó lélek, aki mindig újabb célokat tűz ki maga elé és addig nem nyugszik amíg meg nem valósítja őket. Néptáncoltam 6 éves koromtól, majd táncos szakközépiskolára váltottam a 8 osztályos gimnáziumról, mert úgy éreztem a lelkemnek többet ad a tánc, a mozgás, a színpad. Budapestre költöztem 15 évesen és 18 éves koromra már párszor táncolhattam az Arénában és egyéb izgalmas helyeken. Aztán felgyorsultak az események, a Fővárosi Nagycirkusz tánckarvezetője és táncosa voltam, heti 8 előadást csináltam, szabadúszóként több színházi előadásban táncoltam, és mindezek mellett lovagolni tanultam, és még kaszkadőr munkákat is vállaltam. Izgalmasan hangzik, de az a test, amelyikből csak kivesznek egy idő után elfárad. Elindultam az önismereti úton, édesapám elvesztése és egyéb egészségügyi problémák miatt, és a vége mindig az lett az üléseknek, hogy jógázni kell. Elképzelhetetlennek tartottam a rohanó életemet lelassítani.

Ma már tudom, a jóga a gyógyír mindenre. Legyen az egészségügyi vagy lelki gond. Meggyógyít, segít, feltölt, kiránt, felemel, röviden értelmet ad az életnek. Tudtam, az első online jógám után, hogy én ezt tanítani szeretném, az embereknek, megmutatni, hogy milyen csodálatos gyógyszer a jóga. Segíteni nekik fejlődni, lelassulni, megnyugodni, erősödni. Rájöttem, hogy ez az én feladatom és a gyógyulásom szakasza abba az állapotba érkezett, hogy a velem történteket felhasználjam arra, hogy másokon segítsek.

A célom, hogy a lelkek, akik engem választanak, megtapasztalják a testi-lelki harmóniát és sikerüljön a hétköznapokban megtalálni és megtartani az egyensúlyt. Mert mindenkiben ott van minden, amire szüksége van, én csak segítek kibontani az emberekben lévő csodát, hogy megértsék, azért vagyunk a Földön, hogy szeressünk, jót tegyünk és örömteli pillanatokat éljünk meg együtt békességben elfogadva a nehezebb napok szépségét is.

A Yogasecrets Akadémián végeztem az oktatóképzést, ami megváltoztatta az életemet. Minden egyes nap, amikor belépek a stúdióba rácsodálkozok a jelen pillanatra és hálát adok, hogy az álmaim életét élhetem. Nem érzem munkának, küldetésnek és életcélnak inkább, hogy minél több embernek segíthessek gyógyulni.

Magánóra

20.000 Ft/óra