Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet! webshop@yogasecrets.hu

Lengyel Bianka

Mint sokakat, engem is a jóga egy nehezebb időszakomban talált meg, a belső lelki konfliktusok, a mérgező környezet az egészségem teljes kibillenéséhez vezettek, s a testem utolsó segélykiálltásai döbbentettek rá arra, hogy változtatnom kell az életemen, ahhoz, hogy a testem újra épségben, megfelelően tudjon működni.

Ekkor találtam rá a jógára, ami egy teljesen új világot tárt ki elém. Már az első személyes jógaórám alkalmával azt éreztem, hogy végre hazataláltam, a testem és a lelkem sok idő után újra biztonságban érezhette magát. Egy erőteljes, megfoghatatlan érzésem támadt, amely azt sugallta, hogy ez az én hivatásom, az intuícióm azt éreztette velem, hogy arra születtem, hogy a jóga által segítsek másoknak a gyógyulásban és a fejlődésben. Így határoztam el, hogy kilépek a komfortzónámból, s mások elvárásait, és véleményeit hátrahagyva elvégzem a 250 órás jógaoktatói képzést.

A mai napig úgy gondolom, hogy az életem legjobb döntését hoztam meg; a jóga rávilágított arra, hogy csodák és varázslatok a való életben is vannak, s nincsenek korlátaink a vágyunk eléréséhez, ha a szívünk szavaira hallgatunk.

Nagy hangsúlyt fektetek az önmagunkkal való kapcsolódás fontosságára, a jelen pillanat megélésére, hogy el tudd engedni a stresszes helyzeteket és a múlt terheit, teret adva a ragyogó, kivirágzott valódi Énednek.

Várlak sok szeretettel az óráimon, ha egy kis nyugalomra, feltöltődésre vágysz kapcsolódva a belső potenciálod végtelen erejével!

Magánóra

20.000 Ft/óra