Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet! webshop@yogasecrets.hu

Bali képzés

BALI 100 órás Yin&Yang képzés - NAGY ANNÁVAL & CARLOS ROMEROVAL

Magyarországon elsőként a Yogasecrets Akadémia hirdetheti meg ezt a nemzetközi képzést a világ egyik legjobb Yin jóga tanárával.

Carlos Romero neve méltán híres, tudása kiemelkedő, energiája magával ragadó. Órái a Yoga Barn-ban a legnagyobb létszámú órák, képzéseire a világ minden tájáról érkeznek. Amit Carlos a jóga órák alatt megteremt, az maga a varázslat. Elrepít bennünket egy másik dimenzióba, ahol nincs más csak a teljes béke és nyugalom. Somatikus órái gyógyító erővel hatnak testre és lélekre egyaránt.


Anna:

"A jóga vele egy új szintre emelkedett. Semmi máshoz nem fogható tapasztalás volt. Azóta közel 1000 órányi képzésén vettem részt, neki köszönhetem mindazt, amit a saját tanításaimban átadok ma az embereknek. Nélküle biztosan nem itt tartanék. Tisztelem, becsülöm és hálával nézek rá. Amikor azt mondta, tartsunk egy közös tábort, nem hittem el! Az élet legnagyobb ajándéka, hogy az én tanítványaim az én mesteremtől tanulhatnak. Alig várom, hogy együtt Mama Bali ölelésében létre hozzunk valamit, ami csakis értetek lesz! Gyógyulás, elengedés, beteljesedés és egy melyről jövő nyugalom, ami örökké velünk marad! Ez nem egy sima tábor lesz! Minden a helyére kerül bennünk és az életünk egy gyönyörű fordulatot vesz!"


Miért lesz ez a képzés erősebb minden eddiginél? Mert nem tanítani tanít, hanem élni tanít! Jól élni és jól lenni!

A spirituális út nehézségeivel segít szembenézni és megérteni a mélyebb értelmet minden kihívásban. Nyugalmat teremtünk, stabil alapokat, ami akkor is velünk marad, ha a képzés véget ér. Harmóniát teremteni a gyakorlásunkban, az életünkben és minden emberi kapcsolatunkban.

Ebben segít a sadhana gyakorlás és a Yin Fascia alapú gyógyító ereje. A tudatosan és rendszeresen végzett spirituális tevékenységet SZADHANA-nak nevezzük. A szádhana célja a testben meglévő férfi-női polaritás egyesítése, az egyéni lélek és a legmagasabb rendű valóság egybeolvasztása. Szívünk kitárul, látókörünk kiszélesül, életszemléletünk megváltozik. Megérezzük a szívben lakozó erő segítő szándékát.

Jelentkezés:
akademia@yogasecrets.hu

Időpont:
2025.04.14.-21.

Helyszín:
Hotel Komune and Beach Club Bali

Ár:
250.000 Ft


A Yin Yang képzés a tábor keretein belül kerül megrendezésre, Carlos tanításaival kiegészülve. Aki szeretne csatlakozni napi 5 extra órában a képzéshez, kérjük jelezze.