Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet! webshop@yogasecrets.hu

Nagy Anna

HONNAN INDULTAM

Erős migrénrohamokkal küzdő, gyógytesis gyerekként indult a pályafutásom. Szerencsére Vietnámban élő nagymamám tanácsára elkezdtem jógázni. Egyre több lett az energiám, a migrénem pedig szinte teljesen megszűnt! Várandósságom alatt a kismamákat érintő problémák teljesen elkerültek, szülésem előtt egy nappal pedig még vígan jógáztam. Kisfiam békés kis budhaként hallgatta azokat a zenéket, amelyekre a pocakomban meditált.

Szerettem volna mindazt a jót, amit az én életembe hozott, másoknak is átadni.

HOGYAN LETTEM JÓGAOKTATÓ?

Miután Magyarországon elvégeztem a 200 órás alapképzést, külföldön számos továbbképzésen vettem részt. Meghatározó volt számomra az itthon tanult szigorú Iyengar módszer után New Yorkban Dana Flynn stílusa. Amikor a neonfények mellett egy DJ keverte a zenéket a jógához megfogalmazódott bennem már 2010-ben, hogy ez az az irány, amely közel áll hozzám.

MUNKÁSSÁGOM

A Balatonparti kis csoportos órákkal indultam, majd Bécsben egyre nagyobb stúdiók foglalkoztattak, ahol a jóga one to one nagyszerű módszerét sajátítottam el. Ausztriában már akkor hatalmas igény volt az egyéni jógaoktatásra, ami egy időre fő profilommá vált. Ma ezt már a Yogasecrets Akadémián önálló modulként oktatom, hiszen itthon is óriási igény van a minőségi oktatásra, arra a plusszra, amit egy magánórán megtanulhat, megtapasztalhat a jógázó.

A Yogasecrets Akadémiát azért alapítottam, hogy az oktatás színvonala, a magánórák felépítése mindig adott legyen.

Ma már több száz nálunk végzett oktató tanít a világ minden pontján, sikereik pedig arra ösztönöznek, hogy a Yogasecrets Akadémiát még színesebbé és nemzetközi színvonalúvá tegyem.

Régi álmom vált valóra mikor 2019-ben megnyitotta kapuit a Yogasecrets Studio. Külföldi tapasztalataim alapján szerettem volna létrehozni egy olyan helyet, ahol otthon érezheted magad, ahol szeretve vagy és önmagad lehetsz, ahol mindenkit elfogadnak olyannak amilyen, ahol nincsenek elvárások és a legszabadabb módon gyakorolhatjuk a jógát. Ahol törődünk veled. Ahol számít az ember. Ahol minőségi szolgáltatásokat nyújtunk. Ha éppen a legmodernebb zenékre szeretnél megőrülni, megvadulni, vagy ha éppen lágy, mozdulatokkal, hangtálak kíséretében szeretnéd elcsendesíteni az elméd, itt mindent megtalálsz.

Lépj be és engedd, hogy a Te életedet is megváltoztassa a jóga csodás ereje!

AZON SZERENCSÉS EMBEREK KÖZÉ TARTOZOM AKIKNEK A HOBBIJUK A HIVATÁSUK IS EGYBEN.

Képzések

  • Dylan Werner Inversions and Transitions
  • Patrick Beach & Carling Nicole continuing education
  • Adam Husler teacher upgrade program
  • Holly Husler Sound healer training
  • Inside Flow by Young Ho Kim
  • Yin Yoga by Carlos Romero
  • Somatic Yin by Carlos Romero
  • Embodied Flow by Carlos Romero
  • Thai Yoga Massage by Carlos Romero & Pau Castellsague
  • Sadhana advanced teacher training by Raffaello Chaman

Ha magánórára szeretnél bejelentkezni, kérlek írj nekünk e-mailt!

Bejelentkezés: info@yogasecrets.hu