Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet! webshop@yogasecrets.hu

Kovách Katalin

VINYASA, HATHA, ASHTANGA, YOGA NIDRA, GYEREK JÓGA

Yoga Alliance regisztrált RYT200 és RCYT jóga tanár.

Balin tanultam mestereimtől, így a sziget hangulata hatja át minden csoportos órámat. A jógának több stílusát gyakorlom és tanítom, beleértve a hatha, vinyasa, astanga jógát és jóga nidrát. Jártam Japánban és Thaiföldön, ahol közelről megfigyelhettem a meditáció erejét és módszereit.

Elvégzett képzéseim során mélyebb megértést szereztem a jóga filozófiájáról és gyakorlatáról, amit a tanítványaimmal is szeretnék megosztani. Az óráimon arra törekszünk, hogy ezt az ősi tudást integráljuk a 21. századi életünkbe.

Rugalmasan vállalok a csoportos óráim mellett magán órákat is.

Képzések:

  • 200hrs Több stílusú (Hatha, Vinyasa, Asthanga) tanárképzés Balin
  • 100hrs Gyerek jóga tanárképzés
  • Yoga Nidra tanárképzés
  • Ayurveda továbbképzés

Óráim:

Bali low yoga nidrával

A könnyed vinyasa flow jóga, balinéz rituálék, valamint relaxáló yoga nidra meditáció ötvözéséből jött létre ez a jóga óra. Hagyd, hogy test, lélek és elme egységbe kerüljön, miközben elmerülsz a balinéz kultúra nyugtató hangulatában.

A yoga nidra lehetővé teszi a fizikai, mentális és az érzelmi relaxációt és elősegíti a nyugodt alvást. Az órák során mélyen megélheted a jelen pillanatot, miközben javítod erőnlétedet és hajlékonyságodat.

Kreatív Vinyasa Flow 

Ezen az órán egy dinamikus és inspiráló jóga gyakorlatsorral mozgathatod át
magad, amely kreatív módon ötvözi a klasszikus vinyasa flow elemeit. Az óra során folyamatosan mozgásban vagyunk, összekapcsolva a lélegzetvételt a
mozdulatokkal. Próbálj ki új ászanákat és kombinációkat, miközben figyelsz saját tested jelzéseire és határaira.

Magánóra

20.000 Ft/óra

Bejelentkezés: katica.kovach@gmail.com