Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet! webshop@yogasecrets.hu

Révész Zsófia

Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan.”

A fenti mondat gyerekkorom óta az egyik kedvencem könyvem A Kis herceg idézete, melynek igazi mély jelentését úgy érzem pont a jóga által az utóbbi időben kezdtem megérteni és ezt szeretném is továbbadni.

Jelenleg közgazdász-marketingesként dolgozom egy multinál, de több mint 1 éve már a Yogasecrets Akadémián végeztem 200 órás hatha yoga oktatóként és jelenleg a 300 órás Mesterképzést is itt tanulok. A klasszikus multis, stresszes életet valószínűleg sokaknak nem kell bemutatnom, amelyből számomra a jóga jelenti a kiszakadást, feltöltődést és segít visszatalálni a középpontomba, erejével sokkal könnyebben tudom kezelni a stresszhelyzeteket is.

Évek óta éreztem, hogy szeretnék egyszer mindenképpen jógázni, de a félelmeim mindig sokkal erősebbnek bizonyultak,mert azt éreztem ,hogy nem vagyok ehhez elég jó, alkalmas, hajlékony, a jobb és balkezem is sokszor összekevertem és ráadásul a testnevelés órákon már a fejen- és kézenállás szótól is görcsbe rándult a gyomrom. A pandémia viszont ebben is változást hozott, hiszen pont a Yogasecrets Studio tanárai által kezdtem el online jógázni és annyira magával ragadott ez az energia, a jóga világa, hogy azon kaptam magam, hogy a karanténos mindennapjaim fénypontja a gyakorlás lett. Segített átvészelni ezt a cseppet sem könnyű időszakot, reményt és hitet kaptam általa.

Első személyes élményem Viki első workshopján kaptam, ahova szintén kicsit bátortalanul léptem be, de onnan nem volt már megállás és aktív résztvevője lettem az óráknak, táboroknak. Majd a kíváncsiságom és örökös fejlődési vágyam nem hagyott nyugodni és egy sugallat hatására beiratkoztam az oktatóképzésre, de ekkor még nem gondoltam magamról, hogy valaha tényleg tanítani fogok, azonban a képzés végén ez teljesen átfordult bennem és legfőbb vágyam lett a jóga csodájának továbbadása, hiszen úgy éreztem ezt nem tarthatom meg csak magamnak.

Csoportos órát, főként Body& Soul órát tartok, illetve lehetőség van magán órára is bejelentkezni hozzám.

Az órákon szeretném megmutatni, hogy mennyivel több a jóga, mint ászanák egymásutánja, hiszen a lélek szinten is erőteljesen hat, segíti a folyamatokat és segít önmagunk lenni, megérezni és megérteni mi is van bennünk vagy csak egyszerűen segíti a tisztulást, a nyugalom, belső béke megélését. Az egyéni órákon lehetőség nyílik, hogy az az 1 óra valóban csak Te rólad szóljon és arról ,hogy neked mi legjobb. Teljesen személyre szabott, ahol a te egyéni fejlődésed kerül a középpontba és lehetőség nyílik az érintés erejével végzett relaxációnak is, ahol átadhatod magad a teljes pihenésnek, nyugalomnak és valóban megérkezhet az a belső béke érzés.

A jóga alapjaiban változtatta meg az életem, az élethez való hozzáállásom és általa úgy érezhetem gyakorlásról gyakorlásra gyógyulok, fejlődök. Nagyon hálás vagyok, hogy az „alma materemben” a Yogasecrets Studioban lehetőséget kaptam oktatásra, mert ezzel egy álmom vált valóra. Ezen a csodálatos helyszínen szeretném átadni a hozzám érkezőknek a jóga csodáját.

Nagyon sok szeretettel várlak óráimon!

Magánóra

15.000 Ft/óra