YogasecretsThe Method

A Yogasecrets The Method egy olyan modern, korszakalkotó jógastílus, mely mindenki számára befogadhatóvá, élvezhetővé teszi a jógát. Modern zenei aláfestés, dinamikus, átmozgató gyakorlatok, csavarás, csípőnyitás és nyújtások tökéletes kombinációja adja az óra végi wow hatást.

A meditációra is nagy hangsúlyt fektető órát úgy raktuk össze, hogy mindenki számára tökéletesen követhető legyen, de ne kihívásoktól mentes. Ahogy elindul a zene, ahogy elkezdünk jógázni, megszűnik a külvilág. Ahogy a lassan felépített bemelegítés után elindulnak az alapászanákat összekötő nagyobb ívek, azt vesszük észre, hogy már nincs más, csak a jóga!

A mozdulatok és a légzés tökéletes összhangja, egy gyönyörű áramlás születése.

A YOGASECRETS THE METHOD bárki számára egy tökéletes órát biztosít, a tanár és a gyakorló számára is! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a frissen végzett tanáraink sikere. A Yogasecrets stílusban tartott óráik azonnal teltházas órák lettek!

Az emberek szeretik az állandóságot, a visszatérő elemek gyakorlásával sikerélmények születnek. Ha meglátja valaki az órarendben, hogy YS The Method, azonnal tudja, mire számíthat! Ezt pedig minden esetben meg is kell kapnia! Az állandó elemek a tanárnak is biztonságot adnak, kezdő oktatóként is átgondolt és élvezhető órát tud tartani. De ott van az egyénisége is, hiszen a zene kiválasztásával, a YS The Method játékossága, teret enged, sőt támogatja és kéri is, hogy minden óra egyedi legyen és a tanár személyiségét tükrözze.


Gyertyafényes jóga

Gyertyafényes jóga az, ahol a napzárásaként az alvás előtt könnyen el tudjuk engedni mindazt, amire már nincs szükségünk a következő napra!

Kicsit letesszük a napi fáradtságot, amit mind az elménkben, mind a fizikai testünkben érzünk. Itt tud a lelkünk igazán megszabadulni mindattól, ami nehézséget okoz számunkra a hétköznapokban.


Flow Dance Yoga

A Flow Dance Yoga órákon egy kellemes,  átmozgató bemelegítés után a Ladder Flow elve szerint, lépésről lépésre építünk fel egy testet-lelket serkentő flow sorozatot, melyben a nyújtó, csavaró és egyensúly ászanák is helyet kapnak.

Ezt követően karmozdulatokkal, hullámokkal, esetenként dinamikai színezéssel tesszük teljessé az immár táncos gyakorlatsorunkat, melyben mindenki egyénisége megcsillanhat. A dinamikus órát egy jól megérdemelt, kellemes relaxációval zárjuk, mely segít ellazítani testünket és lelkünket egyaránt.

A Flow Dance Yoga órák célja a test és lélek együtt mozgása, közös táncuk felfedezése, mely mindannyiunkban ott rejtőzik!


Testet átmozgató – lelket simogató óra

A testet átmozgató-lelket simogató óra garantálja azt, hogy mindenki ki tudjon kapcsolni a hétköznapi gondolatokból, a forgatagból!

Ezen az órán átlépjük a saját határainkat, elmélyedünk az ászanákban, melynek hatása az óra végi teljes ellazulás, relaxáció, amikor már az elménk helyett, a lelkünk vezet tovább.


YS FLOW

A YS FLOW az óratípus attól különleges, hogy kombinálja a flow áramlását a dinamikus mozdulatokkal, melyet a Yogasecrets The Method stílus ad.

Ezáltal egy nagyon izgalmas gyakorlás jön létre, ami 60 percre elrepít egy teljesen másik univerzumba.

Ha már ismered az ászanákat, valószínűleg jobban megtapasztalod a mozgó meditációt, de kezdők se féljenek kipróbálni ezt az órát!


Dinamikus hatha

A Dinamikus hatha óra első fele nagyrészt flow jellegű gyakorlás, majd az ülő-fekvő részben hosszabb kitartásokkal mélyítjük el a nyújtásokat, csavarásokat.

Nem kifejezetten kezdő, de könnyen követhető sorozat, melyet 5 perces relaxációval zárunk.


Power flow

Ebben az óratípusban kiemelt szerepe van a légzés és mozdulat összehangolásának, azaz a vinyászának.

A gyakorlatsort mindig napüdvözletekkel kezdjük, de később is alkalmazzuk azok elemeit az átkötéseknél.

Ha szeretnél megismerkedni a Vinyasa Krama, illetve azon belül az Ashtanga Vinyasa jóga rendszerével, és ezáltal nemcsak az erőnlétedet, de a hajlékonyságodat is fejleszteni itt a helyed!

Sunday Yoga Deluxe

Sunday Yoga Deluxe méltó zárása a hétnek. Hétvégén több idő jut magunkra, így a 120 perces gyakorlás igazi feltöltődés lehet számunkra.

Az óra kezdők számára is tökéletesen élvezhető, senki ne riadjon meg az óra hosszától.

Egy könnyed átmozgató gyakorlással indítjuk az órát, kellemes zenével, csavarásokkal, csípőnyitásokkal. Tekintettel a vasárnapi napra a pihenésre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt és illóolajok segítségével a pihentető ászanák elhozzák számunkra a tökéletes harmóniát.