YogasecretsThe Method

A Yogasecrets The Method egy olyan modern, korszakalkotó jógastílus, mely mindenki számára befogadhatóvá, élvezhetővé teszi a jógát. Modern zenei aláfestés, dinamikus, átmozgató gyakorlatok, csavarás, csípőnyitás és nyújtások tökéletes kombinációja adja az óra végi wow hatást.

A meditációra is nagy hangsúlyt fektető órát úgy raktuk össze, hogy mindenki számára tökéletesen követhető legyen, de ne kihívásoktól mentes. Ahogy elindul a zene, ahogy elkezdünk jógázni, megszűnik a külvilág. Ahogy a lassan felépített bemelegítés után elindulnak az alapászanákat összekötő nagyobb ívek, azt vesszük észre, hogy már nincs más, csak a jóga!

A mozdulatok és a légzés tökéletes összhangja, egy gyönyörű áramlás születése.

A YOGASECRETS THE METHOD bárki számára egy tökéletes órát biztosít, a tanár és a gyakorló számára is! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a frissen végzett tanáraink sikere. A Yogasecrets stílusban tartott óráik azonnal teltházas órák lettek!

Az emberek szeretik az állandóságot, a visszatérő elemek gyakorlásával sikerélmények születnek. Ha meglátja valaki az órarendben, hogy YS The Method, azonnal tudja, mire számíthat! Ezt pedig minden esetben meg is kell kapnia! Az állandó elemek a tanárnak is biztonságot adnak, kezdő oktatóként is átgondolt és élvezhető órát tud tartani. De ott van az egyénisége is, hiszen a zene kiválasztásával, a YS The Method játékossága, teret enged, sőt támogatja és kéri is, hogy minden óra egyedi legyen és a tanár személyiségét tükrözze.


Gyertyafényes jóga

Gyertyafényes jóga az, ahol a napzárásaként az alvás előtt könnyen el tudjuk engedni mindazt, amire már nincs szükségünk a következő napra!

Kicsit letesszük a napi fáradtságot, amit mind az elménkben, mind a fizikai testünkben érzünk. Itt tud a lelkünk igazán megszabadulni mindattól, ami nehézséget okoz számunkra a hétköznapokban.


Flow Dance Yoga

A Flow Dance Yoga órákon egy kellemes,  átmozgató bemelegítés után a Ladder Flow elve szerint, lépésről lépésre építünk fel egy testet-lelket serkentő flow sorozatot, melyben a nyújtó, csavaró és egyensúly ászanák is helyet kapnak.

Ezt követően karmozdulatokkal, hullámokkal, esetenként dinamikai színezéssel tesszük teljessé az immár táncos gyakorlatsorunkat, melyben mindenki egyénisége megcsillanhat. A dinamikus órát egy jól megérdemelt, kellemes relaxációval zárjuk, mely segít ellazítani testünket és lelkünket egyaránt.

A Flow Dance Yoga órák célja a test és lélek együtt mozgása, közös táncuk felfedezése, mely mindannyiunkban ott rejtőzik!


Testet átmozgató – lelket simogató óra

A testet átmozgató-lelket simogató óra garantálja azt, hogy mindenki ki tudjon kapcsolni a hétköznapi gondolatokból, a forgatagból!

Ezen az órán átlépjük a saját határainkat, elmélyedünk az ászanákban, melynek hatása az óra végi teljes ellazulás, relaxáció, amikor már az elménk helyett, a lelkünk vezet tovább.


YS FLOW

A YS FLOW az óratípus attól különleges, hogy kombinálja a flow áramlását a dinamikus mozdulatokkal, melyet a Yogasecrets The Method stílus ad.

Ezáltal egy nagyon izgalmas gyakorlás jön létre, ami 60 percre elrepít egy teljesen másik univerzumba.

Ha már ismered az ászanákat, valószínűleg jobban megtapasztalod a mozgó meditációt, de kezdők se féljenek kipróbálni ezt az órát!


Dinamikus hatha

A Dinamikus hatha óra első fele nagyrészt flow jellegű gyakorlás, majd az ülő-fekvő részben hosszabb kitartásokkal mélyítjük el a nyújtásokat, csavarásokat.

Nem kifejezetten kezdő, de könnyen követhető sorozat, melyet 5 perces relaxációval zárunk.


Power flow

Ebben az óratípusban kiemelt szerepe van a légzés és mozdulat összehangolásának, azaz a vinyászának.

A gyakorlatsort mindig napüdvözletekkel kezdjük, de később is alkalmazzuk azok elemeit az átkötéseknél.

Ha szeretnél megismerkedni a Vinyasa Krama, illetve azon belül az Ashtanga Vinyasa jóga rendszerével, és ezáltal nemcsak az erőnlétedet, de a hajlékonyságodat is fejleszteni itt a helyed!