Women Ritual’s

- Női jóga online program - örök hozzáférés

A női jóga a női test egyensúlyára, harmóniájára fókuszál, segít, hogy egy nő bármely életszakaszában megélhesse a teljességet önmagával. Megtanít önmagunk megismerésére és elfogadására.
Szeretném, ha ez a csomag a Te mankód lenne, segítség a nehezebb napokra, hogy megtanuld és megismerd a TESTED jelzéseit.
Videócsomag megvételéhez katt ide!

REST & RENEWAL

- 7 napos online program - örök hozzáférés

A power jóga újjászületést hoz létre a testben és az elmében. A yin jóga átmossa az idegrendszert és a lelket.

Ez a kettő jógairányzat található meg ezekben a videókban. Hála, önszeretet, bátorság, kitartás, türelem, bőség, fejlődés és ezekhez hasonló témákon keresztül foglak vezetni a fizikai gyakorlásod közben. Terápia a testnek, terápia a léleknek.

Videócsomag megvételéhez katt ide!

CORE STRENGTH RITUAL

- 7 napos online program - örök hozzáférés

Az erős CORE izmok nem csak a testet erősítik, hanem a stabilizációban is kulcsfontosságú szerepük van. A megnövekedett stabilizáció a teljesítmény növekedését és a sportsérülések kockázatának csökkenését biztosítja.

A core izmokoptimális működése szükséges a helyes testtartáshoz. Mindennek az alapja, hogy erős tartóizomzattal rendelkezz, mivel a központból indul ki minden egyes mozdulat, hiszen a core izmokfelelnek gerinced egészségéért!

Videócsomag megvételéhez katt ide!

7 nap 7 döntés 7 jóga - Balinéz energiák

Bali varázslatos. Van valami megfoghatatlan és mesebeli benne. Néha olyan, mintha egy csodálatos álomban lenne az ember, hiába a szegénység, a hit és a hála sokkal erősebb.

A mindennapos ima, az egészségért, a Nap fényéért, a víz erejéért és az éltető levegőért. A természet itt felemel, megtisztít és teljességet hoz létre. Létrejön az univerzális kapcsolódás az Ég és a Föld között. És itt jön a döntés, hogy fejlődjünk, hogy gyógyuljunk és emelkedjünk. Igyekeztem mindegyik videóba belecsempészni egy-egy tanítást, hogy átadhassam, amit én kaptam Balitól. Figyeld meg magad, hogyan hat, mit hoz fel, kimozdít-e és csak hagyd, hogy a varázslat létrejöjjön.

Nevess, sírj, kiabálj, sikíts, csendesedj el, figyelj befelé. Bármi is esik jól jóga közben, csak hagyd, hogy megtörténjen veled.

Videócsomag megvételéhez katt ide!

7 nap 7 döntés 7 jóga

Amikor azt mondod magadnak, hogy nem tudsz valamit megtenni, akkor szó szerint megakadályozod azt, hogy elérd vagy létrehozd.

Ha a kételkedés helyett meghozol egy tudatos döntést, máris a jelen pillanatba kerülve teremtesz. Hozd meg a döntést, hogy bízol a testedben, a lelkedben, a teremtő erődben és a legfontosabb, hogy szeresd és tiszteld magad. Becsüld meg a tested tisztítással, mozgással és az elme elcsendesítésével.

Jógázz velem online akár 7 napon keresztül minden nap és csak figyeld meg mi történik, változik. 7 nap 7 tudatos döntés és 7 jógaóra a tested, a lelked és az elméd érdekében.

Videócsomag megvételéhez katt ide!

Kismama Jóga Tasnádi Diával videócsomag

Kedves Kismamák
Dia a kismama jógaoktatónk, a várandóssága alatt, sok-sok szeretettel készített nektek egy kismama jóga videócsomagot, hogy támogasson Benneteket ebben a hullámvölgyekkel teli, de mindenképpen csodálatos időszakban.
Időkorlát nélkül bármikor elvégezheted ezeket a jóga gyakorlásokat, ahányszor csak szeretnéd.
TOVÁBB »Videócsomag megvételéhez katt ide!
Yogasecrets Tagsággal elérhető videós jóga tartalmak

Itt találod meg a tagsággal elérhető exkluzív jóga tartalmainkat

21 napos tavaszi jóga program

Figyelem!

Csak tagok számára hozzáférhető videós jóga tartalmak!

–  Ha nem vagy tag vagy nem vagy bejelentkezve akkor 404-es oldal hibajelzés történik.

Bővebb információk a 21 napos tavaszi programról

Ha még nem vagy tag ..

Akkor regisztrálj oldalunkon egy fiókot, majd vedd meg tagságunkat.

A tagság nem jár le, az általa hozzáférhető tartalmakat később is megtekintheted.

Tovább a tagság megvételéhez

Ha Tagsággal rendelkezel ..

Lépj be a fiókodba és nézd speciális jóga tartalmainkat

Tovább a 21 napos tavaszi jóga programhoz