A Yogasecrets-nél abban hiszünk, hogy “Légy önmagad legjobb verziója”, ezért folyton arra törekszünk, hogy úgy alakítsuk a stúdió életét, beleértve képzéseinket is, ahogyan a tanítványaink számára a legjobb. Ezért a begyűjtött tapasztalatok alapján megalkottuk az ONLINE NEMZETKÖZI 300HR HATHA JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSÜNKET kiegészítve egy 100 órás választható The Bali Edition mester továbbképzéssel.

A Yogasecrets Akadémia online HATHA 300 órás alapképzése minden elméleti, anatómiai és gyakorlati tudást magában foglal. Az online modul egy 7 napos gyakorlati modullal zárul, mely kizárólag személyesen végezhető a Yogasecrets Studioban és a hetedik napon egy vizsgával zárul.

A képzés oktatója Sárig Hajnalka, aki már 20 éve foglalkozik jógaoktatással. Hajni többek között B.K.S. Iyengar jógamestertől tanult személyesen Pune-ban. Ő a hazai Iyengar jóga fő képviselője, Anna is tőle sajátította el a Hatha jóga alapjait.

A képzés online része során az otthonod kényelmében gyakorolhatsz, jógázhatsz. A tanítás élőben történik zoomon, ahol lehetőség van egyéni ászana igazításra is. Jegyzettel és folyamatos feladatokkal támogatjuk az egyéni munkát a képzés időtartama során.

A képzés személyes modulján lehetőséged lesz elsajátítani a Yogasecrets The Method stílust és betekintést nyerhetsz az Egyéni jóga és az érintés művészetbe is Annával.

Tarts velünk Te is!

Mit nyújt számodra a képzés?

  • államilag elismert felnőttképzési programot,
  • amely a nemzetközi szövetség (World Yoga Alliance RYT-200) által is akkreditált tanúsítványt ad
  • Yogasecrets tanúsítványt az Extra modulok elvégzéséről (YS The Method, Egyéni jóga)
  • biztos elméleti alapokat és elegendő gyakorlati lehetőséget a saját, egyéni óraterv felépítéséhez és a hangvétel kialakításához
  • Az online elméleti prezentációkat kiegészítve értékes tudást biztosító online 300 oldalas jegyzetet is kapnak a hallgatók.
  • saját oktatói stílusod kialakítását és önbizalmad megerősítését, hogy hitelesen taníthass sok-sok embert

Mik a jelentkezés feltételei?

A Yogasecrets Akadémia HATHA 300 teljes tematikája úgy épül fel, hogy kezdők számára is tökéletesen követhető és elvégezhető.

JELENTKEZEM

100 hr Mester továbbképzés - The Bali Edition

Egy csodálatos lehetőséggel készülünk nektek 2023 őszén. ONLINE képzésünket kiegészítjük egy álomszerű utazással, Balira! Ahol csodás környezetben mélyítheted el tudásodat, 100 órás mester továbbképzésünkön Nagy Annával és Sárig Hajnival. További információk hamarosan. Érdeklődés esetén írj nekünk az akademia@yogasecrets.hu címünkre!

TEMATIKA

Hatha jóga alapok

Ismerd meg a Hatha jógát, helyezd saját elméleti és gyakorlati tudásodat szilárd alapokra, hogy tanítási metódusod lépésről-lépésre tökéletesedjen.

Az online képzés napok hétvégi napokon lesznek élőben közvetítve (8:00-16:30), a 7 napos személyes modul a Yogasecrets Studioban kerül megrendezésre Budapesten. Vizsga: szeptember 9.

Február 18., 19. Anatómiai alapok

Március 4., 5. Ászanák gyakorlása, ászana elemzés

Március 18., 19. A jóga története, fajtái, hatásai, A jóga 8 foka. Csakrák, bandhák, kósák, kryiák

Április 1., 2. Ászanák gyakorlása 

Április 15., 16. Ájúrveda

Április 29., 30. Haladó ászanák, fordított pózok, hátrahajlások, csavarások

Május 13., 14. Fascia elmélet és jóga gyakorlatok pozitív élettani hatásai fasciális problémákra

Május 27., 28. Jóga filozófia

Június 17., 18. Energetika a jógában pranayama, yoga nidra, 

Július 1., 2. Ászanák gyakorlása és tanítási gyakorlat

Július 8., 9. Ászanák gyakorlása és tanítási gyakorlat

Augusztus 7-11. 5 napos személyes gyakorlat Sárig Hajnival Budapesten

Augusztus 12. – Ys the Method Annával személyesen Budapesten

Augusztus 13. – Egyéni Jóga modul Annával személyesen Budapesten

Szeptember 9. – vizsga, lehetőség szerint személyesen Budapesten

Yogasecrets The Method

“Amióta megnyitottam a stúdiómat, rengeteg visszajelzést kaptam… Az óráim hatalmas népszerűséggel teltházzal mennek, az új tanítványaim visszatérő, rendszeresen jógázó, hihetetlen fejlődést mutató jógikká váltak! Mi lehet a titok? Mi az, ami bevonzza az embereket, mitől éreznek rá a jóga isteni ízére? Mi kell egy mai, modern jógázónak?

A válasz egyszerű!

Állandóság, látható, érezhető és elérhető fejlődés. Sikerélmény óráról órára! Hasznos ászanák dinamikus sorozatokba ágyazva! A DINAMIKUS pedig így, nagybetűkkel írva! Hiszen erre van manapság szükség! Az emberek egész nap ülnek. Mozogni szeretnének! Jól mozogni! Az ászanák jótékony hatásaival kombinálva. Egyensúly, erő, csavaró és nyújtó mozdulatok. Meditáció. Ennyi a titok!!!” (Nagy Anna)

60 perces YOGASECRETS BASIC SOROZAT 
Az oktatóképzésen átvesszük a YOGASECRETS BASIC sorozatot.

A módszer lényege, hogy a tanár, minden mozdulatot bemutat, minden óra ugyan olyan intenzitású, állandó ászana elemekkel. A siker ebben rejlik!

Ha valaki az órarendben meglátja a YS jelzést, tudni fogja, hogy nem csalódhat. Itt mindig ugyan azt kapja!Egy kezdők számára is követhető bemelegítést, egy szálkásító, alakformáló, erősítő gyakorlatsort kaptok.

Minden egyes elemet külön átveszünk, megtanulunk úgy figyelni az emberekre, korrigálni csupán megfelelő szóbeli instrukciókkal, hogy mi oktatók közben végig mozgásban vagyunk.

De ami a legfontosabb! Meg kell tanulni élvezni amit csinálunk! Ha Te is élvezed a gyakorlást, sokkal könnyebben adod át a pozitív energiákat a csoportodnak! Nem baj ha belehalsz egy kicsit! Nem baj ha remeg közben a lábad, vagy ömlik rólad a víz! Élvezd minden egyes mozdulatát.

Ennek a 60 perces órának minden eleme hosszú évek tapasztalata alatt állt össze egy kerek egésszé. Sokan váltak függővé általa. Változtatott meg embereket, életeket, sorsokat. Erősebbek, hajlékonyabbak és elfogadóbbak lettünk. Boldogabbak! Magabiztosabbak!

Jelentkezz most!

Kezdés: 2023. február 18.

Vizsga: szeptember 9.

A képzés alapdíja: 350.000 Ft.

Helyedet a képzés megvásárlásával tudod biztosítani, melyet lentebb, a JELENTKEZEM gombra kattintva tehetsz meg.

Lenne még kérdésed?

Írj egy emailt az akademia@yogasecrets.hu címre nekünk!

JELENTKEZEM

A vizsga

A tanúsítvány megszerzésének feltételei:

  • a tanfolyam sikeres elvégzése
  • 30 óra hospitálás
  • írásbeli és gyakorlati vizsga sikeres teljesítése

 

A vizsga:

A Yogasecrets Akadémia által kijelölt időpontban elvégzett vizsga díja INGYENES. A pótvizsga díja 20.000,- Ft.