HONNAN INDULTAM?

Erős migrénrohamokkal küzdő, gyógytesis gyerekként indult a pályafutásom. Szerencsére nagymamám tanácsára, aki a mai napig rendszeresen meditál, elkezdtem jógázni. Egyre több lett az energiám, a migrénem pedig szinte teljesen megszűnt! Várandósságom alatt a kismamákat érintő problémák teljesen elkerültek, szülésem előtt egy nappal pedig még vígan jógáztam. Kisfiam békés kis budhaként hallgatta azokat a zenéket, amelyekre a pocakomban meditált.

Szerettem volna mindazt a jót, amit az én életembe hozott, másoknak is átadni.

HOGYAN LETTEM JÓGAOKTATÓ?

Diplomámat az International Wellness Institute Hatha Yoga oktató szakán szereztem, külföldön számos továbbképzésen vettem részt. Amerikában Shiva Rea kismama jóga programját, a Core Yoga programot, Indonéziában női jógát valamint Yin jógát, Vietnamban thai jógát tanultam, Ausztriában pedig a Yoga one to one nagyszerű módszerét volt szerencsém elsajátítani, gyermekjóga-oktató képzésben Magyarország egyik legelismertebb Iyengar jóga tanárától részesültem.

» Dylan Werner 30 hr Inversions and Transitions 2017 Vienna
» Patrick Beach & Carling Nicole 30 hr Yoga Alliance continuing education
» 2018 Vienna Adam Husler 30 hr Yoga Alliance teacher upgrade program

MUNKÁSSÁGOM

A Balatonparti kis csoportos órákkal indultam, majd Bécsben egyre nagyobb stúdiók foglalkoztattak: Holmes Place Börseplatz, Femme Fitness…, hogy csak néhányat említsek. Ausztriában már akkor hatalmas igény volt az egyéni jóga oktatásra, ami mára fő profilommá vált.

Amikor hazaköltöztem és Magyarországon is elkezdtem az egyéni jógaoktatást, hatalmas érdeklődés övezte munkásságom. Óriási igény volt a minőségi oktatásra, arra a plusszra, amit egy magánórán megtanulhat, megtapasztlahat a jógázó.

Csoportos órákat tartottam, számtalan rendezvényen, jóga napon voltam jelen. Régi álmom volt azonban egy fix bázis, ahol minden adott ahhoz, hogy élmény legyen jógázni… egy olyan hely, ahol otthon érezheted magad, szeretve vagy és önmagad lehetsz. Ahol törődünk veled. Ahol számít az ember. Ahol minőségi szolgáltatásokat nyújtunk.

Az álmom, hogy létrehozzunk egy ilyen komplexumot, végre valóra vált. A Yogasecrets Stúdió megnyitja kapuit! Lépj be és engedd, hogy a Te életedet is megválztassa a jóga csodás ereje!

AZON SZERENCSÉS EMBEREK KÖZÉ TARTOZOM AKIKNEK A HOBBIJUK A HIVATÁSUK IS EGYBEN.

Magánóra: 20.000 Ft / óra

Bejelentkezni csak várólistára lehetséges.

KAPCSOLAT