YogaSecrets Akadémia

Képzés leírása

Ezúttal egy plusz különlegességgel is készülünk a képzésen kiegészítve a 30 órás Női Jóga oktatói továbbképzésünket egy EXTRA 4 órás modullal. Vendégelőadóként Zágoni Bettina is részt vesz a képzésen, aki a @Tina.ModernGoddess alapítója.

 

A képzés díja: 180.000 FT

Időtartam: 30 óra – 4 tanfolyami nap + vizsga + Nőiség, szépség, szexualitás és rítusok 4 órás modul Tinával

A képzést nem csak jógaoktatóknak ajánljuk, bárki bármilyen előképzettség nélkül is elvégezheti. Jó alapot nyújthat a további gyakorlások elmélyítésére. A képzés hivatalos felnőttképzés, oklevelet biztosít.

Női jóga oktatói továbbképzés részletei


Képzési napok: Október 1., 7-8., November 18. (minden alkalommal 9:00-16:00)

+ November 19. 9:00-13:00 Nőiség, szépség, szexualitás és rítusok modullal kiegészül a képzés, @tina.modderngoddes vezetésével

vizsga: November 19. 13:00-16:00

Kiknek ajánljuk a képzést?

Minden nőnek, életszakaszától függetlenül.
A női jóga a női test egyensúlyára, harmóniájára fókuszál, segít, hogy egy nő bármely életszakaszában megélhesse a teljességet önmagával. A női jóga megtanít önmagunk megismerésére és elfogadására. Ez nem csak egy jógairányzat, hanem szemléletmód.

Jól használható elméleti alapokat, melyek segítenek megérteni a női test anatómiáját és működését. Kidolgozott gyakorlatsorokat a menstruáció szabályozására, a ciklus minden szakaszára, hormonok szabályozására, érzelmi stresszoldásra és női problémákra. Megismerheted milyen hatást gyakorol rád a természet, a hold ereje. Valamint megismerheted hogyan is kapcsolódik a flow a női jógához.

Képzés témái:

-Női jóga flow

-Női egészség-női hormonháztartás

-Női anatómia

-Gyakori női problémák- és megoldások

-Ászanák, pránajámák, mudrák, bandhák

-Gátizom egészsége

-Ciklus szerinti jóga

-Holdfázisok és jóga

-Női archetípusok

-Oktatói tematika, óravázlatok, oktatói szemlélet A képzést nem csak jógaoktatóknak ajánljuk, bárki bármilyen előképzettség nélkül is elvégezheti, jó alapot nyújthat a további gyakorlások elmélyítésére.

A képzés hivatalos felnőttképzés, oklevelet biztosít.

 

Ismerd meg Tinát!

Perinatális tanácsadó, felnőtt és perinatális jógaoktató, anya, vállalkozó nő, alkotó.

“Hiszem, hogy élni teljes szívvel és feltétlen hittel érdemes. Hittel Önmagunkban, a világ jóságában, az utunkban. Hiszem, hogy minden lentben ott a fent, és hogy a megfelelő számunkra segítő eszközökkel – legyen az az alkotás, a mozgás, a zene vagy bármi, ami a bennünk lévő világot kifejezni segít –, könnyebb megérteni, elfogadni, szeretni és támogatni magunkat azokban a folyamatokban, amiket átélünk a saját utunk során. A nőiségünkben végtelen erőforrás rejlik, melyre érdemes magunkban rálelni. Ezt az erőforrást bármire használhatjuk, ami megdobogtatja a szívünk. Szeretném felébreszteni Benned is a nőiséged iránti szerelmet és szenvedélyt, hogy megtaláld benne Önmagad és megtaláld általa is a helyed a világban!”

YogaSecrets Akadémia

Jelentkezés

JELENTKEZEM!

Jelentkezés és érdeklődés az tasnadidiana@gmail.com címen. Helyedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod, melyet a gombra kattintva fizethetsz be. Jelentkezésed küldd el emailben, melyben küldd el vásárlásod azonosítóját is. Ha bármilyen kérdésed felmerül, írj nekünk bizalommal.

Kérdés esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Várunk szeretettel a képzésen! 💕