YogaSecrets Akadémia

Képzés leírása

A képzés díja: 150.000 FT

Időtartam: 30 óra – 4 tanfolyami nap + vizsga

A képzést nem csak jógaoktatóknak ajánljuk, bárki bármilyen előképzettség nélkül is elvégezheti, jó alapot nyújthat a további gyakorlások elmélyítésére. A képzés hivatalos felnőttképzés, oklevelet biztosít.

Női jóga oktatói továbbképzés részletei


Az alábbi hétvégéken 8:00-15:00.

November 12-13, 26-27.

+ vizsga

Kiknek ajánljuk a képzést?

Minden nőnek, életszakaszától függetlenül. Jógaoktatóknak, mert magabiztosságot és önbizalmat ad, hogy ezentúl bármilyen életszakaszában lévő női gyakorló érkezik az órádra, te képes leszel testhezálló gyakorlatokat és megfelelő tanácsodat adni a női jóga filozófia eszköztárából.

A női jóga a női test egyensúlyára, harmóniájára fókuszál, segít, hogy egy nő bármely életszakaszában megélhesse a teljességet önmagával.

Mit ad a képzés?

Jól használható elméleti alapokat, melyek segítenek megérteni a női test anatómiáját és működését.

Kidolgozott gyakorlatsorokat a menstruáció szabályozására, a ciklus minden szakaszára, hormonok szabályozására, érzelmi stresszoldásra és női problémákra.

YogaSecrets Akadémia

Jelentkezés

JELENTKEZEM!

Jelentkezés és érdeklődés az akademia@yogasecrets.hu címen. Helyedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod, melyet a fenti gombra kattintva fizethetsz be. Jelentkezésed küldd el emailben, melyben küldd el vásárlásod azonosítóját is. Ha bármilyen kérdésed felmerül, írj nekünk bizalommal.

Kérdés esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Várunk szeretettel a képzésen! 💕