YogaSecrets Akadémia

Képzés leírása

Ezúttal egy plusz különlegességgel is készülünk a képzésen. Vendégelőadóként Zágoni Bettina is részt vesz a képzésen, aki a @Tina.ModernGoddess alapítója.

 

A képzés díja: 165.000 FT

Időtartam: 30 óra – 4 tanfolyami nap + vizsga

A képzést nem csak jógaoktatóknak ajánljuk, bárki bármilyen előképzettség nélkül is elvégezheti. Jó alapot nyújthat a további gyakorlások elmélyítésére. A képzés hivatalos felnőttképzés, oklevelet biztosít.

Női jóga oktatói továbbképzés részletei


Az alábbi hétvégéken 8:00-15:00.

November 12-13, 26-27.

+ vizsga

Kiknek ajánljuk a képzést?

Minden nőnek, életszakaszától függetlenül.
A női jóga a női test egyensúlyára, harmóniájára fókuszál, segít, hogy egy nő bármely életszakaszában megélhesse a teljességet önmagával. A női jóga megtanít önmagunk megismerésére és elfogadására. Ez nem csak egy jógairányzat, hanem szemléletmód.

Mit ad a képzés?

Jól használható elméleti alapokat, melyek segítenek megérteni a női test anatómiáját és működését.
Kidolgozott gyakorlatsorokat a menstruáció szabályozására, a ciklus minden szakaszára, hormonok szabályozására, érzelmi stresszoldásra és női problémákra. Megismerheted milyen hatást gyakorol rád a természet, a hold ereje. Valamint megismerheted hogyan is kapcsolódik a flow a női jógához.

A képzés témái:

* Női jóga flow
* Női egészség-női hormonháztartás
* Női anatómia
* Gyakori női problémák- és megoldások
* Ászanák, pránajáma, mudrák, bandhák
* Gátizom egészsége
* Ciklus szerinti jóga gyakorlás
* Holdfázisok és jóga
* Női archetípusok
* Oktatói tematika, óravázlatok, oktatói szemlélet
* Nőiség, szépség, szexualitás és rítusok (Zágoni Bettinával)

Ismerd meg Tinát!

Perinatális tanácsadó, felnőtt és perinatális jógaoktató, anya, vállalkozó nő, alkotó.

„Hiszem, hogy élni teljes szívvel és feltétlen hittel érdemes. Hittel Önmagunkban, a világ jóságában, az utunkban. Hiszem, hogy minden lentben ott a fent, és hogy a megfelelő számunkra segítő eszközökkel – legyen az az alkotás, a mozgás, a zene vagy bármi, ami a bennünk lévő világot kifejezni segít –, könnyebb megérteni, elfogadni, szeretni és támogatni magunkat azokban a folyamatokban, amiket átélünk a saját utunk során. A nőiségünkben végtelen erőforrás rejlik, melyre érdemes magunkban rálelni. Ezt az erőforrást bármire használhatjuk, ami megdobogtatja a szívünk. Szeretném felébreszteni Benned is a nőiséged iránti szerelmet és szenvedélyt, hogy megtaláld benne Önmagad és megtaláld általa is a helyed a világban!”

YogaSecrets Akadémia

Jelentkezés

JELENTKEZEM!

Jelentkezés és érdeklődés az tasnadidiana@gmail.com címen. Helyedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod, melyet a gombra kattintva fizethetsz be. Jelentkezésed küldd el emailben, melyben küldd el vásárlásod azonosítóját is. Ha bármilyen kérdésed felmerül, írj nekünk bizalommal.

Kérdés esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Várunk szeretettel a képzésen! 💕