Mi a képzés célja?

Szeptember 16-án elindítjuk idén utoljára Hatha 250 hétvégi képzésünket. A képzési napok menetrend szerint hétvégi időpontokban 9:00-16:00-ig lesznek megtartva.

A jelentkezés már elindult!

A Yogasecrets-nél abban hiszünk, hogy “Légy önmagad legjobb verziója”, ezért folyton arra törekszünk, hogy úgy alakítsuk a stúdió életét, beleértve képzéseinket is, ahogyan a tanítványaink számára a legjobb. Ezért úgy döntöttünk, hogy a begyűjtött tapasztalatok alapján alakítjuk át 2023. szeptemberében induló képzésünket is. Többek között a 200 óra alapképzésünket kiegészítjük 30 órányi EXTRA MODULLAL és egy 20 órás GYAKORNOKI PROGRAMmal, megerősítve az alaptudást, amivel tanítványaink elindulhatnak a jógaoktatás útján.

A Yogasecrets Akadémia HATHA 200+50 órás képzése minden elméleti, anatómiai és gyakorlati tudást magában foglal, kiegészítve három nagyon izgalmas modullal: a Yogasecrets the Methoddal, az Egyéni Jóga modullal és egy Workshopok felépítése kurzussal, segítve a könnyebb elindulást jógaoktatóként. 

20 órás gyakornoki programunk támogatja, hogy az alapképzésünkről olyan oktatók kerüljenek ki, akik már a tanúsítvány átvételekor magabiztos gyakorlati és elméleti tudás birtokában vannak, és önbizalommal telve indulhatnak el a jógaoktatás útján.

Annához társoktatóként csatlakoznak a Yogasecrets Studio vezető tanárai, illetve olyan, a területükön elismert oktatók, akik a tudásukkal színesítik majd a képzést.

Tarts velünk Te is!

Mit ad a képzés a résztvevőknek?

 • államilag elismert felnőttképzési programot,
 • amely a nemzetközi szövetség (World Yoga Alliance RYT-200) által is akkreditált tanúsítványt ad
 • Yogasecrets tanúsítványokat az Extra modulok elvégzéséről (The Method, Egyéni Jógaoktatás)
 • biztos elméleti alapokat és elegendő gyakorlati lehetőséget a saját, egyéni óraterv felépítéséhez és a hangvétel kialakításához
 • saját oktatói stílusod kialakítását és önbizalmad megerősítését, hogy hitelesen taníthass sok-sok embert

Mik a jelentkezés feltételei?

A Yogasecrets Akadémia HATHA 250 teljes tematikája úgy épül fel, hogy kezdők számára is tökéletesen követhető és elvégezhető.

JELENTKEZEM

TEMATIKA

Hatha jóga alapok

Tanulj a Yogasecrets megálmodójától és top senior oktatóktól! Ismerd meg a Hatha jógát, helyezd saját elméleti és gyakorlati tudásodat szilárd alapokra, hogy tanítási metódusod lépésről-lépésre tökéletesedjen.

A személyes és online képzési időpontok hétvégi napokon lesznek a stúdióban. A képzés pontos menetrendjét mindenkinek jelentkezés után küldjük.

 1. Megnyitó, Szintfelmérő gyakorlás
 2. Modern jógikus életmód
 3. Modern jógafilozófia
 4. Alapászanák 1. – gyakorlat és elmélet
 5. Alapászanák 2. – gyakorlat és elmélet
 6. Alapászanák 3. – gyakorlat és elmélet
 7. Alapászanák 4. – gyakorlat és elmélet
 8. Alapászanák 5. – gyakorlat és elmélet
 9. Alapászanák 6. – gyakorlat és elmélet
 10. Jóga anatómia 1.
 11. Jóga anatómia 2.
 12. Óratartás, Oktatás elmélet, Óravázlat
 13. Pránayama, Energetika
 14. Yoga Nidra, Relaxáció
 15. Kommunikáció, Retorika
 16. Az érintés ereje az oktatásban
 17. Ászana Igazítás 1.
 18. Ászana Igazítás 2.
 19. Egyéni óratartás a gyakorlatban
 20. Óratartás ismétlés

EXTRA MODULOK:

 1. Ys the Method
 2. Egyéni jóga
 3. Workshopok felépítése kurzus

Yogasecrets - The Method és Egyéni Jóga

“Mi kell egy mai, modern jógázónak?

A válasz egyszerű!

Állandóság, látható, érezhető és elérhető fejlődés. Sikerélmény óráról órára! Hasznos ászanák dinamikus sorozatokba ágyazva! A DINAMIKUS pedig így, nagybetűkkel írva! Hiszen erre van manapság szükség! Az emberek egész nap ülnek. Mozogni szeretnének! Jól mozogni! Az ászanák jótékony hatásaival kombinálva. Egyensúly, erő, csavaró és nyújtó mozdulatok. Meditáció. Ennyi a titok!!!” (Nagy Anna)

60 perces YOGASECRETS BASIC SOROZAT 
Az oktatóképzésen átvesszük a YOGASECRETS BASIC sorozatot.

A módszer lényege, hogy a tanár, minden mozdulatot bemutat, minden óra ugyan olyan intenzitású, állandó ászana elemekkel.

Ha valaki az órarendben meglátja a YS jelzést, tudni fogja, hogy nem csalódhat. Itt mindig ugyan azt kapja!Egy kezdők számára is követhető bemelegítést, egy szálkásító, alakformáló, erősítő gyakorlatsort kaptok.

Minden egyes elemet külön átveszünk, megtanulunk úgy figyelni az emberekre, korrigálni csupán megfelelő szóbeli instrukciókkal, hogy mi oktatók közben végig mozgásban vagyunk.

De ami a legfontosabb! Meg kell tanulni élvezni amit csinálunk! Ha Te is élvezed a gyakorlást, sokkal könnyebben adod át a pozitív energiákat a csoportodnak! Nem baj ha belehalsz egy kicsit! Nem baj ha remeg közben a lábad, vagy ömlik rólad a víz! Élvezd minden egyes mozdulatát.

Ennek a 60 perces órának minden eleme hosszú évek tapasztalata alatt állt össze egy kerek egésszé.

Jelentkezz most!

Kezdés: 2023. szeptember 16.

Vizsga: június 02.

A képzés alapdíja: 400.000 Ft.

Helyedet a képzés megvásárlásával tudod biztosítani, melyet lentebb, a JELENTKEZEM gombra kattintva tehetsz meg.

Lenne még kérdésed?

Írj egy emailt az akademia@yogasecrets.hu címre nekünk!

JELENTKEZEM

A vizsga

A tanúsítvány megszerzésének feltételei:

 • a tanfolyam sikeres elvégzése
 • 30 óra hospitálás
 • 20 óra gyakorlati munka (10 jóga óra a stúdióban)
 • írásbeli és gyakorlati vizsga sikeres teljesítése

A Yogasecrets stílus elsajátítása érdekében ajánljuk, hogy tanítványaink meglátogassanak néhány órát a stúdió oktatóinál, de az 30 óra hospitálást nem kötelező a Yogasecrets Studio óráin elvégezni. Más jógastúdiókban való óralátogatással is teljesíthető a követelmény.

 

A vizsga:

Saját jóga óra megtartása + szóbeli elméleti vizsga

A Yogasecrets Akadémia által kijelölt időpontban elvégzett vizsga díja INGYENES. A pótvizsga díja 20.000,- Ft.