Mi a képzés célja?

Megújult a Yogasecrets Akadémia HATHA 200 oktatóképzése!

Hihetetlen felemelő érzés, hogy velünk vagytok. Elindultatok az álmaitok felé, elindultatok, hogy még jobban megismerjétek a jóga világát. Hatalmas nagy szeretettel támogatunk benne majd titeket!

A Yogasecrets Akadémia HATHA 200 képzése minden elméleti, anatómiai és gyakorlati tudást megadó képzés, kiegészítve két nagyon izgalmas EXTRA modullal: a Yogasecrets the Method jóga stílussal és egy külön Egyéni Jóga kurzussal.

Olyan oktatókat képzünk, akik már a tanúsítvány átvételekor magabiztos gyakorlati és elméleti tudásnak vannak a birtokában. Önbizalom telve elindulhatnak a jógaoktatás csodás útján.

Nagy örömünkre Sárig Hajnalka is csatlakozik társoktatóként Annához. Hajni 20 éve oktat jógát. Többek közt B.K.S. Iyengar jógamestertől tanult személyesen Puneban. A hazai Iyengar jóga fő képviselője. Anna tőle tanulta a Hatha jóga alapokat, így nagyon boldogok vagyunk, hogy a képzésünk oktatójaként mutathatjuk be.

Mit ad a képzés a részvevőknek?

 • államilag elismert felnőttképzési programot,
 • amely nemzetközi szövetség (World Yoga Alliance RYT-200) által is akkreditált tanúsítványt ad 
 • Yogasecrets tanúsítványokat az Extra modulok elvégzéséről (The Method, Egyéni Jógaoktatás)
 • biztos elméleti alapokat és kellő gyakorlati lehetőséget a saját, egyéni óraterv és hangvétel kialakításához
 • saját oktatói stílus és önbizalom megtalálását, amivel majd hitelesen taníthatsz sok-sok embert

Mik a jelentkezés feltételei?

A Yogasecrets Akadémia HATHA 200 teljes tematikája úgy épült fel, hogy kezdők számára is tökéletesen követhető és elvégezhető.

 • érettségi bizonyítvány / felsőoktatási diploma
 • foglalkozás-egészségügyi alkalmasság, amit igény esetén a Yogasecrets Akadémia partner orvosa biztosít
JELENTKEZEM

Egy csodálatos lehetőséggel készülünk nektek 2023 nyarára. Népszerű HATHA200 képzésünk egybekötjük egy álomszerű utazással, és egyedülálló helyszínen, Balin tartjuk meg! További információkért írj nekünk az akademia@yogasecrets.hu címünkre!

TEMATIKA

Hatha jóga alapok

Tanulj a Yogasecrets alapítójától és top senior oktatóktól! Ismerd meg a Hatha jóga alapjait és alapozd meg a saját gyakorlásodat és tanításodat lépésről-lépésre.

A személyes képzési időpontok hétvégenként lesznek a stúdióban (8:00-16:00)

 1. Megnyitó, bemelegítés
 2. Ászana elemzés 1.
 3. Ászana elemzés 2.
 4. Ászana elemzés 3., Funkcionális Anatómia 1.
 5. Ászana elemzés 4., Funkcionális Anatómia 2.
 6. Óravázlat
 7. Relaxáció
 8. Jógafilozófia, Retorika és kommunikáció
 9. Ayurvéda, Igazítás gyakorlat
 10. Óratartás gyakorlat 1.
 11. Óratartás gyakorlat 2.
 12. Óratartás ismétlés
 13. Marketing 1.
 14. Marketing 2.

EXTRA MODULOK:

 1. Ys the Method
 2. Egyéni jóga

Yogasecrets - The Method és Egyéni Jóga

“Amióta megnyitottam a stúdiómat, rengeteg visszajelzést kaptam… Az óráim hatalmas népszerűséggel teltházzal mennek, az új tanítványaim visszatérő, rendszeresen jógázó, hihetetlen fejlődést mutató jógikká váltak! Mi lehet a titok? Mi az, ami bevonzza az embereket, mitől éreznek rá a jóga isteni ízére? Mi kell egy mai, modern jógázónak?

A válasz egyszerű!

Állandóság, látható, érezhető és elérhető fejlődés. Sikerélmény óráról órára! Hasznos ászanák dinamikus sorozatokba ágyazva! A DINAMIKUS pedig így, nagybetűkkel írva! Hiszen erre van manapság szükség! Az emberek egész nap ülnek. Mozogni szeretnének! Jól mozogni! Az ászanák jótékony hatásaival kombinálva. Egyensúly, erő, csavaró és nyújtó mozdulatok. Meditáció. Ennyi a titok!!!” (Nagy Anna)

60 perces YOGASECRETS BASIC SOROZAT + YS Playlist
Az oktatóképzésen átvesszük a YOGASECRETS BASIC sorozatot.

A módszer lényege, hogy a tanár, minden mozdulatot bemutat, egy 3 havonta változó, állandó playlist adja az alap ritmust, minden óra ugyan olyan intenzitású, állandó ászana elemekkel. A siker ebben rejlik!

Ha valaki az órarendben meglátja a YS jelzést, tudni fogja, hogy nem csalódhat. Itt mindig ugyan azt kapja!Egy kezdők számára is követhető bemelegítést, egy szálkásító, alakformáló, erősítő gyakorlatsort kaptok.

Minden egyes elemet külön átveszünk, megtanulunk úgy figyelni az emberekre, korrigálni csupán megfelelő szóbeli instrukciókkal, hogy mi oktatók közben végig mozgásban vagyunk.

De ami a legfontosabb! Meg kell tanulni élvezni amit csinálunk! Ha Te is élvezed a gyakorlást, sokkal könnyebben adod át a pozitív energiákat a csoportodnak! Nem baj ha belehalsz egy kicsit! Nem baj ha remeg közben a lábad, vagy ömlik rólad a víz! Élvezd minden egyes mozdulatát 🙂

Ennek a 60 perces órának minden eleme hosszú évek tapasztalata alatt állt össze egy kerek egésszé. Sokan váltak függővé általa 🙂 Változtatott meg embereket, életeket, sorsokat 🙂 Erősebbek, hajlékonyabbak és elfogadóbbak lettünk 🙂 Boldogabbak! Magabiztosabbak! Ja és karcsúbbak is 🙂 Mindenki!

Jelentkezz most!

Kezdés: szeptember 10.

Vizsga: december 18.

A képzés alapdíja: 350.000 Ft.

Részletekben: 400.000 Ft

 

Lenne még kérdésed?

Írj egy emailt az akademia@yogasecrets.hu címre nekünk!

JELENTKEZEM

A vizsga

A tanúsítvány megszerzésének feltételei:

 • a tanfolyam sikeres elvégzése
 • 30 óra hospitálás
 • 20 óra gyakorlati munka (10 jóga óra a stúdióban)
 • szóbeli és gyakorlati vizsga sikeres teljesítése

A Yogasecrets stílus elsajátítása érdekében ajánljuk, hogy tanítványaink meglátogassanak néhány órát a stúdió oktatóinál, de az 30 óra hospitálást nem kötelező a Yogasecrets Studio óráin elvégezni. Más jógastúdiókban való óralátogatással is teljesíthető a követelmény.

 

A vizsga:

Saját jóga óra megtartása + szóbeli elméleti vizsga (25 tételből 1 véletlenszerűen kiválasztott tétel kidolgozása)

A Yogasecrets Akadémia által kijelölt időpontban elvégzett vizsga díja INGYENES. A pótvizsga díja 20.000,- Ft.