Mi a képzés célja?

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy szeptemberi Hatha 200 képzésünk rekord idő alatt betelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel szerettünk volna lehetőséget biztosítani azok számára is, akik az előző képzésről lemaradtak. Így elhoztunk nektek egy új lehetőséget, egy intenzív, gyakorlat központú Hatha jógaoktató képzést, ahol a képzési napok hétköznapra esnek. Várunk szeretettel!

 

Megújult a Yogasecrets Akadémia HATHA 200 oktatóképzése! Hihetetlenül felemelő érzés, hogy velünk vagytok. Elindultatok az álmaitok irányába, és ezen az úton szeretettel támogatunk majd Titeket!

A Yogasecrets Akadémia HATHA 200 képzése minden elméleti, anatómiai és gyakorlati tudást magában foglal, kiegészítve két nagyon izgalmas EXTRA modullal: a Yogasecrets the Methoddal, illetve az Egyéni Jóga kurzussal.
Olyan oktatókat képzünk, akik már a tanúsítvány átvételekor magabiztos gyakorlati és elméleti tudás birtokában vannak, és önbizalommal telve elindulhatnak a jógaoktatás útján.

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén Sárig Hajnalka – aki már 20 éve foglalkozik jógaoktatással – is csatlakozik társoktatóként Annához. Hajni többek között B.K.S. Iyengar jógamestertől tanult személyesen Pune-ban. Ő a hazai Iyengar jóga fő képviselője, Anna is tőle sajátította el a Hatha jóga alapjait.

Mit ad a képzés a résztvevőknek?

 • államilag elismert felnőttképzési programot,
 • amely a nemzetközi szövetség (World Yoga Alliance RYT-200) által is akkreditált tanúsítványt ad
 • Yogasecrets tanúsítványokat az Extra modulok elvégzéséről (The Method, Egyéni Jógaoktatás)
 • biztos elméleti alapokat és elegendő gyakorlati lehetőséget a saját, egyéni óraterv felépítéséhez és a hangvétel kialakításához
 • saját oktatói stílusod kialakítását és önbizalmad megerősítését, hogy hitelesen taníthass sok-sok embert

Mik a jelentkezés feltételei?

A Yogasecrets Akadémia HATHA 200 teljes tematikája úgy épül fel, hogy kezdők számára is tökéletesen követhető és elvégezhető.

 • érettségi bizonyítvány / felsőoktatási diploma
 • foglalkozás-egészségügyi alkalmasság, amit igény esetén a Yogasecrets Akadémia partner orvosa biztosít
JELENTKEZEM

Egy csodálatos lehetőséggel készülünk nektek 2023 nyarára. Népszerű HATHA200 képzésünk egybekötjük egy álomszerű utazással, és egyedülálló helyszínen, Balin tartjuk meg! További információkért írj nekünk az akademia@yogasecrets.hu címünkre!

TEMATIKA

Hatha jóga alapok

Tanulj a Yogasecrets megálmodójától és top senior oktatóktól! Ismerd meg a Hatha jógát, helyezd saját elméleti és gyakorlati tudásodat szilárd alapokra, hogy tanítási metódusod lépésről-lépésre tökéletesedjen.

A személyes képzési időpontok hétköznaponként lesznek a stúdióban. A képzés pontos menetrendjét mindenkinek jelentkezés után küldjük.

 1. Megnyitó, bemelegítés
 2. Ászana elemzés 1.
 3. Ászana elemzés 2.
 4. Ászana elemzés 3., Funkcionális Anatómia 1.
 5. Ászana elemzés 4., Funkcionális Anatómia 2.
 6. Óravázlat
 7. Relaxáció
 8. Jógafilozófia, Retorika és kommunikáció
 9. Ayurvéda, Igazítás gyakorlat
 10. Óratartás gyakorlat 1.
 11. Óratartás gyakorlat 2.
 12. Óratartás ismétlés
 13. Marketing 1.
 14. Marketing 2.

EXTRA MODULOK:

 1. Ys the Method
 2. Egyéni jóga

Yogasecrets - The Method és Egyéni Jóga

“Amióta megnyitottam a stúdiómat, rengeteg visszajelzést kaptam… Az óráim hatalmas népszerűséggel teltházzal mennek, az új tanítványaim visszatérő, rendszeresen jógázó, hihetetlen fejlődést mutató jógikká váltak! Mi lehet a titok? Mi az, ami bevonzza az embereket, mitől éreznek rá a jóga isteni ízére? Mi kell egy mai, modern jógázónak?

A válasz egyszerű!

Állandóság, látható, érezhető és elérhető fejlődés. Sikerélmény óráról órára! Hasznos ászanák dinamikus sorozatokba ágyazva! A DINAMIKUS pedig így, nagybetűkkel írva! Hiszen erre van manapság szükség! Az emberek egész nap ülnek. Mozogni szeretnének! Jól mozogni! Az ászanák jótékony hatásaival kombinálva. Egyensúly, erő, csavaró és nyújtó mozdulatok. Meditáció. Ennyi a titok!!!” (Nagy Anna)

60 perces YOGASECRETS BASIC SOROZAT + YS Playlist
Az oktatóképzésen átvesszük a YOGASECRETS BASIC sorozatot.

A módszer lényege, hogy a tanár, minden mozdulatot bemutat, egy 3 havonta változó, állandó playlist adja az alap ritmust, minden óra ugyan olyan intenzitású, állandó ászana elemekkel. A siker ebben rejlik!

Ha valaki az órarendben meglátja a YS jelzést, tudni fogja, hogy nem csalódhat. Itt mindig ugyan azt kapja!Egy kezdők számára is követhető bemelegítést, egy szálkásító, alakformáló, erősítő gyakorlatsort kaptok.

Minden egyes elemet külön átveszünk, megtanulunk úgy figyelni az emberekre, korrigálni csupán megfelelő szóbeli instrukciókkal, hogy mi oktatók közben végig mozgásban vagyunk.

De ami a legfontosabb! Meg kell tanulni élvezni amit csinálunk! Ha Te is élvezed a gyakorlást, sokkal könnyebben adod át a pozitív energiákat a csoportodnak! Nem baj ha belehalsz egy kicsit! Nem baj ha remeg közben a lábad, vagy ömlik rólad a víz! Élvezd minden egyes mozdulatát 🙂

Ennek a 60 perces órának minden eleme hosszú évek tapasztalata alatt állt össze egy kerek egésszé. Sokan váltak függővé általa 🙂 Változtatott meg embereket, életeket, sorsokat 🙂 Erősebbek, hajlékonyabbak és elfogadóbbak lettünk 🙂 Boldogabbak! Magabiztosabbak! Ja és karcsúbbak is 🙂 Mindenki!

Jelentkezz most!

Kezdés: október 11.

Vizsga: december 15.

A képzés alapdíja: 350.000 Ft.

Helyedet a képzés megvásárlásával tudod biztosítani, melyet lentebb, a JELENTKEZEM gombra kattintva tehetsz meg.

Lenne még kérdésed?

Írj egy emailt az akademia@yogasecrets.hu címre nekünk!

JELENTKEZEM

A vizsga

A tanúsítvány megszerzésének feltételei:

 • a tanfolyam sikeres elvégzése
 • 30 óra hospitálás
 • 20 óra gyakorlati munka (10 jóga óra a stúdióban)
 • szóbeli és gyakorlati vizsga sikeres teljesítése

A Yogasecrets stílus elsajátítása érdekében ajánljuk, hogy tanítványaink meglátogassanak néhány órát a stúdió oktatóinál, de az 30 óra hospitálást nem kötelező a Yogasecrets Studio óráin elvégezni. Más jógastúdiókban való óralátogatással is teljesíthető a követelmény.

 

A vizsga:

Saját jóga óra megtartása + szóbeli elméleti vizsga (25 tételből 1 véletlenszerűen kiválasztott tétel kidolgozása)

A Yogasecrets Akadémia által kijelölt időpontban elvégzett vizsga díja INGYENES. A pótvizsga díja 20.000,- Ft.