YogaSecrets Akadémia

Flow jógaoktatói továbbképzés

A flow jóga az egyik, ha nem a legszabadabb jógairányzat. Egy modern jógastílus, amit a kreativitás, a változatosság jellemez. A test jelzéseire figyelve összefűzve a mozdulatokat a légzés ütemére áramlunk egyik ászanából a másikba. Egy mozgó meditáció, egy olyan mozgásforma amiben folyamatos sorozatot, koreográfiát alkotva szinkronban a légzéssel létre tud jönni a Flow élmény.

A flow jóga egy összetett mozgásforma, hiszen fellelhetőek benne alap hatha pózok, ashtanga elemek, power jóga és más dinamikus irányzatokból inspirált gyakorlatok és egy csipetnyi tánc.

Leírás


A képzésről sikeres vizsga esetén oklevelet adunk, amivel a jövőben taníthatsz, akár a Yogasecrets franchise stúdiók valamelyikében, amennyiben már rendelkezel valamilyen alap jógaoktató képzéssel.

Ha nem rendelkezel még alap oktatóképzéssel akkor is jelentkezz bátran, hiszen a képzéssel a saját gyakorlásod is elmélyítheted.

Egy pár téma, amire biztosan számíthatsz:

  • Flow élmény létrejötte, flow a pszichológiában
  • Flow jóga típusok, irányzatok
  • A légzés szerepe, bandhák
  • Ászanaelemzés (napüdvözletek, álló- és egyensúlygyakorlatok, kartámaszok, fordított helyzetek, hátrahajlás-mellkasnyitás, erősítő gyakorlatok, stretching elemek)
  • Pózok közti összekötések, transzformációk
  • Kreativitás, improvizáció
YogaSecrets Akadémia

Jelentkezés

A képzés limitált létszámmal indul.

Képzés ára: 150.000 Ft

Jelentkezni az akademia@yogasecrets.hu címen tudsz. Ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor írj nekünk bizalommal.

A képzést tartja: Illés Anita (flow-, gerincjóga és ashtanga oktató)

Helyszín: Yogasecrets Stúdió, 1118 Sümegvár utca.