Ha két jó dolgot ötvözünk, még csodálatosabb dolog születhet belőle. Így hoztuk létre ezt az egyedülálló lehetőséget, a Hatha 200 képzést, amit 2023 nyarán Balin tartunk meg!#savethedate 2023.05.29. - 06.14.

A Yogasecrets Akadémia HATHA 200 képzése minden elméleti, anatómiai és gyakorlati tudást magában foglal, kiegészítve két nagyon izgalmas EXTRA modullal: a Yogasecrets the Methoddal, illetve az Egyéni Jóga kurzussal.
Olyan oktatókat képzünk, akik már a tanúsítvány átvételekor magabiztos gyakorlati és elméleti tudás birtokában vannak, és önbizalommal telve elindulhatnak a jógaoktatás útján.

Mindezt egy álomszerű helyen, Balin élhetjük át, így nem csak tudással, de csodálatos élményekkel is gyarapodhattok.

 

Az utazás előtt a képzés a Yogasecrets Studioban indul, ahol április 1-2-án két modulon vesztek részt. Majd májusban elindulunk Balira és eltöltünk ott két csodás hetet. A képzést végül itthon, július 8-9-én az YS the Method és Egyéni jóga extra modulokkal zárjuk.

Mit ad a képzés a résztvevőknek?

 • államilag elismert felnőttképzési programot,
 • amely a nemzetközi szövetség (World Yoga Alliance RYT-200) által is akkreditált tanúsítványt ad
 • Yogasecrets tanúsítványokat az Extra modulok elvégzéséről (The Method, Egyéni Jógaoktatás)
 • biztos elméleti alapokat és elegendő gyakorlati lehetőséget a saját, egyéni óraterv felépítéséhez és a hangvétel kialakításához
 • saját oktatói stílusod kialakítását és önbizalmad megerősítését, hogy hitelesen taníthass sok-sok embert

Mik a jelentkezés feltételei?

A Yogasecrets Akadémia HATHA 200 teljes tematikája úgy épül fel, hogy kezdők számára is tökéletesen követhető és elvégezhető.

 • érettségi bizonyítvány

HATHA 200 BALI

Helyszín: Bali hegyi központjának mélyén, függő banyan fák és buja rizsföldek között található egy kisváros, az indonéz sziget lelki és kulturális szíve. A név, amely a balinéz Ubad szóból származik, orvosságot jelent. Ubudot régóta misztikus helyként ismerik, gazdag gyógyító erővel.

TEMATIKA

Hatha jóga alapok

Tanulj a Yogasecrets megálmodójától és top senior oktatóktól! Ismerd meg a Hatha jógát, helyezd saját elméleti és gyakorlati tudásodat szilárd alapokra, hogy tanítási metódusod lépésről-lépésre tökéletesedjen.

A képzés pontos menetrendjét mindenkinek jelentkezés után küldjük.

 1. Megnyitó, bemelegítés
 2. Ászana elemzés 1.
 3. Ászana elemzés 2.
 4. Ászana elemzés 3., Funkcionális Anatómia 1.
 5. Ászana elemzés 4., Funkcionális Anatómia 2.
 6. Óravázlat
 7. Relaxáció
 8. Jógafilozófia, Retorika és kommunikáció
 9. Ayurvéda, Igazítás gyakorlat
 10. Óratartás gyakorlat 1.
 11. Óratartás gyakorlat 2.
 12. Óratartás ismétlés
 13. Marketing

EXTRA MODULOK:

 1. Ys the Method
 2. Egyéni jóga

Yogasecrets - The Method és Egyéni Jóga

“Amióta megnyitottam a stúdiómat, rengeteg visszajelzést kaptam… Az óráim hatalmas népszerűséggel teltházzal mennek, az új tanítványaim visszatérő, rendszeresen jógázó, hihetetlen fejlődést mutató jógikká váltak! Mi lehet a titok? Mi az, ami bevonzza az embereket, mitől éreznek rá a jóga isteni ízére? Mi kell egy mai, modern jógázónak?

A válasz egyszerű!

Állandóság, látható, érezhető és elérhető fejlődés. Sikerélmény óráról órára! Hasznos ászanák dinamikus sorozatokba ágyazva! A DINAMIKUS pedig így, nagybetűkkel írva! Hiszen erre van manapság szükség! Az emberek egész nap ülnek. Mozogni szeretnének! Jól mozogni! Az ászanák jótékony hatásaival kombinálva. Egyensúly, erő, csavaró és nyújtó mozdulatok. Meditáció. Ennyi a titok!!!” (Nagy Anna)

60 perces YOGASECRETS BASIC SOROZAT + YS Playlist
Az oktatóképzésen átvesszük a YOGASECRETS BASIC sorozatot.

A módszer lényege, hogy a tanár, minden mozdulatot bemutat, egy 3 havonta változó, állandó playlist adja az alap ritmust, minden óra ugyan olyan intenzitású, állandó ászana elemekkel. A siker ebben rejlik!

Ha valaki az órarendben meglátja a YS jelzést, tudni fogja, hogy nem csalódhat. Itt mindig ugyan azt kapja!Egy kezdők számára is követhető bemelegítést, egy szálkásító, alakformáló, erősítő gyakorlatsort kaptok.

Minden egyes elemet külön átveszünk, megtanulunk úgy figyelni az emberekre, korrigálni csupán megfelelő szóbeli instrukciókkal, hogy mi oktatók közben végig mozgásban vagyunk.

De ami a legfontosabb! Meg kell tanulni élvezni amit csinálunk! Ha Te is élvezed a gyakorlást, sokkal könnyebben adod át a pozitív energiákat a csoportodnak! Nem baj ha belehalsz egy kicsit! Nem baj ha remeg közben a lábad, vagy ömlik rólad a víz! Élvezd minden egyes mozdulatát 🙂

Ennek a 60 perces órának minden eleme hosszú évek tapasztalata alatt állt össze egy kerek egésszé. Sokan váltak függővé általa 🙂 Változtatott meg embereket, életeket, sorsokat 🙂 Erősebbek, hajlékonyabbak és elfogadóbbak lettünk 🙂 Boldogabbak! Magabiztosabbak! Ja és karcsúbbak is 🙂 Mindenki!

Jelentkezz most!

A képzés egy bevezető hétvégével indul a Yogasecrets Studioban április 1-2-án. Valamint itthon zárul egy két napos modullal július 8-9-én.

Bali: 2023. május 29-június 14.

A képzés alapdíja: 350.000 Ft. A Bali utazás további költsége a választott szobatípustól függ.

Helyedet a képzés árának kifizetésével (NEM a webshopon történő vásárlással, hanem külön utalással), illetve az utazásra való jelentkezéssel, majd a szállás költségek előlegének kifizetésével tudod biztosítani.
Jelentkezés az alábbi gombra kattintva!
Jelentkezési határidő: 2022. december 31.

Kérdés esetén írj nekünk bátran az akademia@yogasecrets.hu címre!

 

BALI UTAZÁS JELENTKEZÉS

A vizsga

A tanúsítvány megszerzésének feltételei:

 • a tanfolyam sikeres elvégzése
 • 40 óra hospitálás
 • 10 óra gyakorlati munka (5 jóga óra a stúdióban)
 • szóbeli és gyakorlati vizsga sikeres teljesítése

A Yogasecrets stílus elsajátítása érdekében ajánljuk, hogy tanítványaink meglátogassanak néhány órát a stúdió oktatóinál, de az 30 óra hospitálást nem kötelező a Yogasecrets Studio óráin elvégezni. Más jógastúdiókban való óralátogatással is teljesíthető a követelmény.

 

A vizsga:

Saját jóga óra megtartása + szóbeli elméleti vizsga

A Yogasecrets Akadémia által kijelölt időpontban elvégzett vizsga díja INGYENES. A pótvizsga díja 20.000,- Ft.