YogaSecrets Akadémia

Hangtálas képzés

Oktató: Takács Szilvia

Mit ad neked a képzés?

A tanfolyamon megtanulhatjátok a hangtálak történetét, használatát, működését, típusait, és a hangterápia szilárd alapjait. Olyan elméleti és gyakorlati alapkezeléseket ismerhettek meg, melyek alkalmazhatók hangtálas kezelésekhez és csoportos hangfürdőkhöz.

A képzés felépítése:


A tanfolyam 4 napból áll, alkalmanként 9-16-óráig. A tanfolyam nagyon intenzív, sok-sok elméletből és még több gyakorlásból áll.
1. nap ELMÉLET – október 9. 9:00-16:00
A tanfolyam első napján megismerkedünk a tibeti hangtálak történetével, készítésükkel, anyagösszetételével, a tibeti hangtálak rezgésbeli tulajdonságaival, típusaival, hangtál szettek tudatos felépítésének szempontjaival, a hangterápia működésével, hatásaival, és rèszletesen elmélyülünk az energiaközpontok/csakrák, meridiánok szerepeiben.
Emellett 1 rövidebb és 1 hosszabb HangRelaxációt tapasztalhatnak meg a résztvevők.
2. nap ELMÉLET és GYAKORLAT – október 10. 9:00-16:00
Megismerkedünk a hangterápiás eszközökkel, és megtanuljuk az alapvető megszólaltatási technikákat ütőkkel és dörzsfákkal, gyakoroljuk a különböző hangterápiás eszközök használatát. Elmélyedünk a tudatos hangtálszettek összeállításával kapcsolatos tudnivalókban és megismerkedünk a különböző Hangterápiás kezelésekkel, bevezetést kaphattok a relaxációba. Emellett részt veszünk egy vezetett HangRelaxációban.
3. nap GYAKORLAT – november 6. 9:00-16:00
Megismerkedünk és megtanuljuk az rövidebb, hosszabb önkezelés tipusait, menetét, magunkon és egymáson gyakorolva, és tanulunk a csoportos hangfürdőkről. Megbeszéljük a felmerülő észrevételeket, kérdéseket, és megtervezzük a hangtálszettek összeállítását. Emellett részt veszünk két típusú HangRelaxációban.
4. nap GYAKORLAT és VIZSGA november 7. 9:00-16:00
Délelőtt elmegyünk abba az üzletbe, ahol eredeti Nepálból hozott hangtálak vásárlására lesz lehetőség és mindenkinek segítek a saját hangtálszett kiválasztásában. Délután gyakorlati vizsga.
Képzési napok:
Október 9, 10, november 6, 7.
Személyesen a Yogasecrets Stúdióban
A tanfolyam tartalmazza:
* az oktatás ideje alatt a teljes eszközhasználatot
* testtérképet a szervek lelki jelentéséről, betegségek lelki megnyilvánulásáról
* csakra és meridián tudástár
* elvihető jegyzetet 
* a tanfolyam után is, bármilyen további felmerülő kérdésekben, útmutatásban, mentrolásban segítek.
A tanfolyam részvételének feltétele a hospitálás, legalább 3 egyéni hangtálas kezelésen és 5 csoportos hangfürdőn való részvétel.
YogaSecrets Akadémia

Jelentkezés

A képzés ára: 150.000 Ft
Jelentkezni az akademia@yogasecrets.hu oldalon lehetséges.