EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

JOY magazin x H&M Sport


Új év, új kezdet, új én! 2020 nem is kezdődhetne jobban, mint egy inspiráló és feltöltő jóga & mindfulness eseménnyel, melyet a H&M Sport és a JOY magazin csapatával együtt szervezett meg Anna és Réka Ibolya. Egész testet átmozgató jóga gyakorlás Annával, majd záró mindfulness meditáció Réka Ibolyával, mindez nem máshol, mint a H&M Showroomban. Igazi megtiszteltetés, hogy egy olyan világmárka kampányában vehetünk részt, mint a H&M!

Office well-being


Kiegyensúlyozott munkavállaló, hatékonyabb és boldog munkavégzés. Elindult útjára a Yogasecrets well-being program cégeknek, melynek elemeivel könnyedén maximalizálható az elégedettség és fókuszáltság az irodákban. Office jóga Yogasecrets tanárokkal, hogy felfrissülést és energiát csaljunk a munkaórákba. Office mindfulness program Réka Ibolyával, hogy hatékonyan kezelje mindenki a stresszt és egyensúlyt teremtsen az életben.

Indi-Go Fitness Sytle


Hosszú közös munka után 2019-ben a kedvenc ruhamárkám felkért a Yogasecrets Kollekció megalkotására. Óriási öröm számomra, hogy néhany nap alatt elfogyott és azóta is alig győzzük utánrendelni. Nem is csoda hiszen kényelmes és gyönyörű viselet. Szerezd meg nálunk a shopban vagy rendeld meg e-mailben!

Adrienne Feller


Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy Adrien Feller személyesen nálam az óráimon tesztelte és fejlesztette ki a legújabb Panarom jóga termékeket, amelyeket szívből ajánlok minden jógázonak.

AbsoRICE


Az Absorice fehérjeszelet a legjobb választás jóga után, éppen ezért ez a márka kapható nálunk a shopban.

Dormeo


Jógazni otthon is lehet. Mindenkinek szüksége van egy kis én időre. Ezt népszerűsítettük a Dormeo kampányban.

Mercedes-Benz Hovány-Budaörs


A Mercedes egyet jelent a minőséggel,ami számunkra is a legfontosabb éppen ezért boldogan mondtam igen-t az együttműködésre. Közös akciónkról érdeklődj a budaörsi Mercedes-Benz Hovány szalonban vagy stúdiónk recepcióján.