Yogasecrets Retreat Bali

"Egy különleges utazásra hívlak Balira, az ISTENEK SZIGETÉRE. Hiszem, hogy minden ember életében van egy pillanat, amikor ráébred arra, ki is ő valójában. Ez egy mesebeli pillanat, mikor minden kitisztul. Tisztán látjuk önmagunkat, a céljainkat, a világot magunk körül. Ehhez azonban ki kell szakadni a hétköznapok forgatagából, távolról kell szemlélni mindazt, amiben élünk. Számomra Bali volt az a hely, ahol ezt először megtapasztaltam. Azóta szeretném ezt az élményt másokkal is megosztani. Most jött el a pillanat, boldogabb nem is lehetnék!

Szeretettel várlak Téged is életünk legjobb táborába!"

Anna

Helyszín: Bali hegyi központjának mélyén, függő banyan fák és buja rizsföldek között található egy kisváros, az indonéz sziget lelki és kulturális szíve. A név, amely a balinéz Ubad szóból származik, orvosságot jelent. Ubudot régóta misztikus helyként ismerik, gazdag gyógyító erővel. Először leszünk itt mi, EGYÜTT!

KÖVETKEZŐ TURNUS időpontja: június 23-július 4.

Ízelítő a látnivalók és programok közül

Tirta Empul templom - Tukad Cepung Vízesés

A Tirta Empul egy szent forrás Balin, amelyet Visnu tiszteletére építettek bő ezer esztendeje. A templom vízellátása a környező folyóból folyamatosan biztosított. Nagyon békés, nyugalmat sugározó hely, különös jelentőséggel rendelkezik a balinézek életében. A szertartás, amelyen itt részt veszünk, a balinéz hagyományokra épül: először adományt hozunk (füstölőt, gyertyát, rizst, virágokat), majd imádkozunk a templomban, ezután átöltözünk és a medence minden csapjánál háromszor megmosdunk.

Tanah Lot - Sunset meditáció a tengerparton

Az „Ezer templom szigetének” nevezett Balin is kiemelkedő jelentőségű Tanah Lot szentélye. A világörökség részét képező templom az őslakosok egyik legszentebb helye. Nirartha pap az épületnek a Tengah Lot nevet adta, amely annyit tesz: „föld a tenger közepén”. Találó az elnevezés, hiszen apálykor gyalogosan könnyűszerrel megközelíthető, dagálykor viszont mintha csak a vízen úszna a szent hely.

Besakih Temple

A legek földjére látogatunk, hiszen a sziget
legmagasabb hegyén, a 3031 méteres Gunug
Angung vulkán délnyugati oldalán emelkedik a sziget legfőbb szakrális építménye, a Pura Besakih. Közel 1000 méter magasan terül el a vulkanikus kőzetből épült komplexum. A lakosság szentként tiszteli a templomot.

Uluwatu Dreamland

Ellátogatunk a leggyönyörűbb strandokra, ahol élvezhetjük az itt és most érzését.

Együtt főz a csapat

Reggel a piacon kezdünk, ahol megvásároljuk a főznivalókat, melyeket este a helyi asszonyokkal együtt elkészítünk. Felejthetetlen élményben és isteni fogásokban lesz részünk.

Balinese Medicine Man

Medicine Man híres Balin a gyógyító
kezeiről, amelyek képesek diagnosztizálni és
kezelni a test érzelmi, fizikai és lelki
problémáit.

Eat, Pray, Love

Julia Roberts után mi is kerékpárra szállunk és felfedezzük a környéket, meglátogatjuk Ketutot.

Ecstatic dance

Ellátogatunk Anna kedvenc helyére, a Yoga Barn-ba, ahol a különleges jóga programok mellett részt veszünk az Ubud-ra látogató jógik egyik must-have programján, az ecstatic dance-en. Légy Önmagad és tapasztald meg a szabadságot a tánc és mozgás ritmusain keresztül.

Gálavacsora

Első közös retreat-ünk megünneplése sok meglepetéssel és isteni ételekkel.

Fakultatív kirándulások, egyéb lehetőségek

  • Sanur - Beach Day
  • Ubud Market
  • Seminyak Bevásárló túra
  • Mount Batur vulkán napfelkelte túra
  • Rafting Ubudban
  • ATV Túra Ubudban
  • Tegenungang Vízesés
  • És még sok minden más

Szobatípusok

Garden Suite/Villa

Csodás privát kerti villák, privát teraszokkal melyet gyönyörű balinéz virágos kert vesz körül. Nyitott trópusi életérzés a nyitott fürdőszobától a kertig.

Valley View Suite

A Völgy legszélén elhelyezett balinéz bútorokkal felszerelt
szobákból kitűnő kilátás nyílik a Petanu folyó völgyére.

Lagoon Access Suite

Modern berendezésű szobák közvetlen hozzáféréssel a 40
méteres elképesztő kilátással rendelkező medencéhez.

 

Presidental Suite

Hatalmas, tágas lakosztály saját merülő medencével, hatalmas fürdőszobával, káddal, nagy nappalival, saját kerttel és természetesen csodálatos kilátással.

 

 

Private Luxury 4 bedroom Villa

450 m2 -es privát luxusvilla privát séffel, biztonsági szolgálattal, sofőrrel, valamint 17 méteres saját medencével.

 

 

 

Jelentkezés és foglalás

Az utazásra a lentebb látható gomb segítségével csatlakozhatsz! Visszaigazolás után a megbízott utazási iroda az Airpartner Kft. veszi fel veled a kapcsolatot, és intézi a foglalásokat. Innentől semmi teendőd, csak várni az indulás napját! :). Utazási iroda partnerünk teljes asszisztenciát kínál a foglalástól a hazaérkezésig.