Ezúttal egy újabb különlegességet hoztunk nektek, amellyel még izgalmasabbá tesszük a Yogasecrets Bali Retreat-et. 6 éjszakát töltünk el a már "megszokott" ubudi szállásunkon, egy 4 csillagos szállodában, majd repülővel és hajóval utazunk a csodálatos Yogasecrets Private Islandre, ahol 4 éjszakát tölthetünk el egy szigeten, ami csak a miénk lesz.

#SAVETHEDATE 2023.02.22 – 03.06.

Ízelítő a látnivalók és programok közül

Tirta Empul templom - Tukad Cepung Vízesés

A Tirta Empul egy szent forrás Balin, amelyet Visnu tiszteletére építettek bő ezer esztendeje. A templom vízellátása a környező folyóból folyamatosan biztosított. Nagyon békés, nyugalmat sugározó hely, különös jelentőséggel rendelkezik a balinézek életében. A szertartás, amelyen itt részt veszünk, a balinéz hagyományokra épül: először adományt hozunk (füstölőt, gyertyát, rizst, virágokat), majd imádkozunk a templomban, ezután átöltözünk és a medence minden csapjánál háromszor megmosdunk.

Eat, Pray, Love

Julia Roberts után mi is meglátogatjuk Ketutot, aki mindenkivel személyesen beszélget majd.

2 napos túra Ubudban

Légkondicionált buszokkal és túravezetővel utazunk Ubud városába, ahol sétálhatunk a gyönyörű utcákon, és megismerhetjük jobban a várost.

Szobatípusok

Ezen a Yogasecrets Bali Retreat során két különböző helyen szállunk meg. Az utazás első 6 éjszakáját Ubudban, egy 4 csillagos szállodában töltjük, a következő 4 éjszakát pedig a tengerparton, a Yogasecrets Private szigeten töltjük. 4 különböző szállás csomag közül választhattok. Lapozz a képekért. Az első oldalon az Ubudi szállás, a másodikon a tengerparti szállás látható.

1. csomag

2. csomag

3. csomag

4. csomag

5. csomag

6. csomag

Jelentkezés és foglalás

Az utazásra a lentebb látható gomb segítségével csatlakozhatsz! Visszaigazolás után a megbízott utazási iroda az Airpartner Kft. veszi fel veled a kapcsolatot, és intézi a foglalásokat. Innentől semmi teendőd, csak várni az indulás napját! :). Utazási iroda partnerünk teljes asszisztenciát kínál a foglalástól a hazaérkezésig.