Egzotikus eseményre hívunk Téged!

“Olyan táborba, ahol a fő téma a benned élő Nő. A benned élő női minőségekkel fogunk találkozni a jógán, a meditáción és finom, női rituálékon keresztül. Ezen az utazáson Te vagy a fontos, a Te testi és lelki megújulásod, megszépülésed. Hét nap, hét istennőt jelent majd. Hét napon keresztül mindig változó minőségeid felé tárunk ki ajtókat, és segítünk téged abban, hogy megtaláld magadban az erőforrásaidat.

Tervezünk egy egész napos túrát légkondicionált autóbuszokkal és túravezetővel. Ellátogatunk a Lempuyang csodálatos templomába, ahol közösen meditálunk. Lélegzetelállító tengerparton jógázunk és meditálunk együtt. Részt veszünk egy különleges Melakut ceremónián. Lesz napfelkelte és naplemente, amiben megmerítheted a testedet és a lelkedet. Lesz egy igazi Eat, Pray, Love kalandunk is, amikor Julia Roberts után mi is ellátogatunk Wayanhoz, aki, ha szeretnéd, kettesben beszélget majd veled.

Hogy izgalmas lesz, az biztos! Hogy a karcsúbb leszel, egészen biztos!
Hogy találkozol a belső csendeddel, ennél biztosabb semmi nem lehet!
Hogy a nőiességed újabb ívét veszed, ez lesz a legtermészetesebb!
Hogy lélekben és testben megszépülve térsz haza, nincs kétségünk felőle!
Hogy egy csodálatos helyen történik mindez, mint a lélegzet, olyan végtelenül természetes.
Hogy alig várjuk, hogy veled lehessünk, ezért teremtettünk helyet magunknak ott, és ezért hívunk Téged.

Várunk. Ha van időd, energiád és kedved, akkor engedj el minden kétséget és gyere!
Ígérjük, hogy gazdagon, önmagadban megerősödve és szeretettel a szívedben térsz vissza, s ezzel új kört indíthatsz az életedben.”

Adrienne és Anna

#SAVETHEDATE 2023.02.03. – 02.15.

Ízelítő a látnivalók és programok közül

Lempuyang templom

Ellátogatunk a Lempuyang csodálatos templomához, ahol a gyönyörű 'Mennyek kapuja' található. Itt közösen meditálunk, és szuper fotókat készíthetünk.

Gálavacsora

Welcome vacsorával ünnepeljük meg az utazás kezdetét, sok meglepetéssel, tánccal és isteni ételekkel. Közösen készítünk majd vacsorát a helyi asszonyokkal.

Eat, Pray, Love

Julia Roberts után mi is ellátogatunk Wayanhoz, aki mindenkivel személyesen beszélget majd.

Melakut

Minden Istennő ellátogat egy ősi szent helyre, majd részt vesz egy valódi balinéz spirituális tisztító ceremónián. Egy helyi pap segít majd téged ezen a szent helyen, hogy megtaláld önmagad.

Szobatípusok

A Yogasecrets Bali Retreat során két különböző helyen szállunk meg. Az utazás első hét éjszakáját Ubudban, egy 4 csillagos szállodában töltjük, a következő 3 éjszakát pedig egy tengerparti szállodában. 4 különböző szállás csomag közül választhatsz. Lapozz a képekért. Az első oldalon az Ubudi szállás, a másodikon a tengerparti szállás látható.

1. csomag

2. csomag

3. csomag

4. csomag

Jelentkezés és foglalás

Az utazásra a lentebb látható gomb segítségével csatlakozhatsz! Visszaigazolás után a megbízott utazási iroda az Airpartner Kft. veszi fel veled a kapcsolatot, és intézi a foglalásokat. Innentől semmi teendőd, csak várni az indulás napját! :). Utazási iroda partnerünk teljes asszisztenciát kínál a foglalástól a hazaérkezésig.