Yogasecrets Bali Retreat 2022 ősz (BETELT)

"Egy különleges utazásra hívlak Balira, az ISTENEK SZIGETÉRE. Hiszem, hogy minden ember életében van egy pillanat, amikor ráébred arra, ki is ő valójában. Ez egy mesebeli pillanat, mikor minden kitisztul. Tisztán látjuk önmagunkat, a céljainkat, a világot magunk körül. Ehhez azonban ki kell szakadni a hétköznapok forgatagából, távolról kell szemlélni mindazt, amiben élünk. Számomra Bali volt az a hely, ahol ezt először megtapasztaltam. Azóta szeretném ezt az élményt másokkal is megosztani. Most jött el a pillanat, boldogabb nem is lehetnék!Szeretettel várlak Téged is életünk legjobb táborába!"Anna

Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy az októberi Bali Retreat turnus rekordidő alatt betelt, így közkívánatra hoztunk egy újabb lehetőséget nektek, hogy senki se maradjon le erről a felejthetetlen utazásról!Bali ősszel is csodás lehetőségeket tartogat számunkra! Csatlakozz te is a Yogasecrets Bali Retreat utazásához!

#SAVETHEDATE november 6-18.

Ízelítő a látnivalók és programok közül

Tanah Lot

Az „Ezer templom szigetének” nevezett Balin is kiemelkedő jelentőségű Tanah Lot szentélye. A világörökség részét képező templom az őslakosok egyik legszentebb helye. Nirartha pap az épületnek a Tengah Lot nevet adta, amely annyit tesz: „föld a tenger közepén”. Találó az elnevezés, hiszen apálykor gyalogosan könnyűszerrel megközelíthető, dagálykor viszont mintha csak a vízen úszna a szent hely.

Tirta Empul templom - Tukad Cepung Vízesés

A Tirta Empul egy szent forrás Balin, amelyet Visnu tiszteletére építettek bő ezer esztendeje. A templom vízellátása a környező folyóból folyamatosan biztosított. Nagyon békés, nyugalmat sugározó hely, különös jelentőséggel rendelkezik a balinézek életében. A szertartás, amelyen itt részt veszünk, a balinéz hagyományokra épül: először adományt hozunk (füstölőt, gyertyát, rizst, virágokat), majd imádkozunk a templomban, ezután átöltözünk és a medence minden csapjánál háromszor megmosdunk.

The gates of Heaven

Ellátogatunk a Mennyország Kapujához (Pura Luhur Lempuyang), ami Bali keleti részén található, a Lempuyang hegység magaslataiban, 1,775 méterrel a tengerszint felett. Csodálatos épületeket láthatunk itt, összesen 7 különböző templom helyezkedik el a helyszínen, melyek közül a legnépszerűbb a Gates of Heaven. Gyönyörű fotókat készíthetünk itt.

Strandolás

Ellátogatunk a leggyönyörűbb strandokra, ahol élvezhetjük az itt és most érzését. Itt meditálhatunk és jógázhatunk is.

Eat, Pray, Love

Julia Roberts után mi is meglátogatjuk Ketutot, aki mindenkivel személyesen beszélget majd.

Yoga Barn

Ellátogatunk Anna kedvenc helyére, a híres Yoga Barn központba.

Gálavacsora

Első közös retreat-ünk megünneplése sok meglepetéssel és isteni ételekkel. Közösen készítünk majd vacsorát a helyi asszonyokkal.

Szobatípusok

Az őszi Yogasecrets Bali Retreat során az eddigiekhez rendhagyó módon, két különböző helyen szállunk meg. Az utazás első hét éjszakáját Ubudban, egy 4 csillagos szállodában töltjük, a következő 3 éjszakát pedig Keramasban tengerparti 4 csillagos szállodában. 4 különböző szállás csomag közül választhattok. Lapozz a képekért. Az első oldalon az Ubudi szállás, a másodikon a Keramasi szállás látható.

Classic csomag

Comfort csomag

Deluxe csomag

Luxury csomag

Jelentkezés és foglalás

Az utazásra a lentebb látható gomb segítségével csatlakozhatsz! Visszaigazolás után a megbízott utazási iroda az Airpartner Kft. veszi fel veled a kapcsolatot, és intézi a foglalásokat. Innentől semmi teendőd, csak várni az indulás napját! :). Utazási iroda partnerünk teljes asszisztenciát kínál a foglalástól a hazaérkezésig.