YogaSecrets Akadémia

Ashtanga jóga oktatói továbbképzés (kis csoportos)

Július 15. – Augusztus 13.

Ha nem rendelkezel még alap jógaoktató képzéssel, akkor is jelentkezz bátran, hiszen a képzéssel a saját gyakorlásod is elmélyítheted.

A képzést tartja: Szabó Anita

A képzés részletei


Kinek ajánljuk a képzést?

A képzést az ashtanga jóga első sorozatát már ismerő és gyakorló jógázóknak ajánljuk. Hasznos saját gyakorlás elmélyítésére, a tudatos, elméleti megalapozottságú gyakorlás elsajátítására és annak átadására. Akkor is hasznos, ha később, vagy ha sosem szeretnél oktatni és akkor is, ha régen végeztél jógaoktatóit és szeretnéd naprakésszé tenni a tudásod. A tradícionális ashtanga anyagon túl a képzés a modern nyugati ashtanga oktatási trendekbe is betekintést ad.

Mit ad a képzés?

Jól használható elméleti és gyakorlati alapot, továbbfejlődési lehetőséget és utakat mutat meg. Erős, intenzív képzés, gazdag tudásanyaggal, fizikailag is igénybevevő gyakorlással és erős oktatói tapasztalati háttérrel.

A kurzus célja a teljes sorozat és az azon túlmutató gyakorlás elmélyítése, a filozófiai hátterű, értő gyakorlás elsajátítása. Minden kurzusnap légzőgyakorlatokkal, aktív gyakorlással kezdődik, az elméleti rész beszélgetés, vita és közös elmélkedés lesz.

A képzést az alábbi hétvégéken 8:00-15:00 között tartjuk.
*1. július 15. – Láncolatok és füzérek
*2. július 16. – Tristhana
*3. július 29. – Ászana kapcsolatok, póz és ellenpóz
*4. július 30. – Gyakorlási módok, modifikációk
*5. augusztus. 12. – Tabuk, Dos and Don’ts, 3D
*6. augusztus 13. – Óratartás gyakorlat, záró feladat

A képzést tartja: Szabó Anita

A képzés díja: 200.000 Ft

Időtartam: 50 óra – 6 tanfolyami nap záró feladattal

A képzést nem csak jógaoktatóknak ajánljuk, bárki elvégezheti, de hangsúlyozottan annak hasznos, aki rendszeres ashtanga gyakorló, azaz minimum egy éve rendszeresen jár vezetett órákra. A képzés hivatalos felnőttképzés, oklevelet biztosít. A képzés nyelve és oktatási anyaga magyar.

Jelentkezés és érdeklődés az akademia@yogasecrets.hu címen. A képzés létszáma erősen limitált a minőségi oktatás érdekében, a jelentkezések sorrendjében biztosítjuk a helyeket.

Helyedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod, a jelentkezem gombra kattintva. Jelentkezésed küldd el emailben, melyben küldd el vásárlásod azonosítóját is. Ha bármilyen kérdésed felmerül, írj nekünk bizalommal.

YogaSecrets Akadémia

Jelentkezés

Jelentkezem!

Jelentkezés és érdeklődés az akademia@yogasecrets.hu címen. Helyedet a teljes összeg befizetésével biztosíthatod, melyet a fenti gombra kattintva fizethetsz be. Jelentkezésed küldd el emailben, melyben küldd el vásárlásod azonosítóját is. Ha bármilyen kérdésed felmerül, írj nekünk bizalommal.

Kérdés esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Várunk szeretettel a képzésen! 💕