A 21 napos tavaszi jóga programot azért hívtuk életre, hogy a lehető legtöbb ember tapasztalhassa meg általa a jóga áldásos hatásait testre és lélekre egyaránt.

Éppen ezért lehetőséget biztosítunk a csatlakozáshoz online is Youtube csatornánkon azok számára, akik jelentkeznek. A napi 30 perces videók megtekintése előfizetéshez kötött és minden előfizetőnek lehetősége lesz vissza is nézni az alkalmakat.

Úgy gondoljuk egy 30 perces gyakorlás könnyen beépíthető a mindennapokba és 21 nap elég arra, hogy elmélyüljön és szokássá váljon a rendszeres jógázás.

Azok számára, akik május 7-ig jelentkeznek meglepetésekkel készülünk partnereink jóvoltából.

Meghosszabbítottuk a játékot, többek kérésére  kitoltuk a jelentkezést május 7.-ig, így azok, akik a határidő előtt csatlakoznak 21 napos online jógacsoportunkba vagy legalább heti 4 alkalommal személyesen ellátogatnak a stúdióba jógázni a megadott időszakban legalább 3 hétig, azok is részt vehetnek sorsolásunkon.

#SAVETHEDATE 2023. 05. 01-21.

MEGHOSSZABBÍTVA! A május 7-ig csatlakozó lelkes jógázók között értékes nyereményeket sorsolunk partnereink jóvoltából

Sorsolás: 2023. május 29. 17:00

Tanár neve Óra neve
Anna
Stresszoldó jóga és meditáció
Anna
Ys the Method – dinamikus jóga
Anita
Alap ászanák helyesen: Előrehajlások
Anna
Alap ászanák helyesen: Csípőnyitó ászanák
Anna
Alap ászanák helyesen : Álló ászanák – használd a falat
Blanka Dance Flow
Viki
Szívcsakra nyitás, mellkasnyitó jóga PP Híd
Kata
Napüdvözletek és a légzés áramlása
Kata Recharge Yoga
Blanka
Stretching és jóga – fókuszban a jógaspárga
Blanka
Átmozgató jóga – fókuszban a fejenállás
Anna
Fordított testhelyzetek
Dia Női jóga
Viki
Testet átmozgató – lelket simogató
Barbi Kartámaszok
Barbi
Detox yoga/csavarások
Dia Art flow
Dia Női jóga flow
Szilvi HangRelaxáció
Dia
Gyertyafényes jóga
Anna Inside Flow

Nagy Anna

”A Yogasecrets Studiót azért alapítottam, mert egy olyan helyet szerettem volna létrehozni ahol számít az ember, ahol mindenki megtapasztalhatja a jóga varázslatos erejét. Szerettem volna mindazt a jót, amit az én életembe hozott, másoknak is átadni.

A stúdiót 2018-ban nyitottunk. Imádjuk, hogy ide az emberek nem csak jógázni, de feltöltődni is járnak. Barátságok, kapcsolatok alakultak ki az évek során, melyek igazi közösséggé formálták jógázó csapatunkat. 2019 óta a jógázás élményét táborokon keresztül és oktatásokon keresztül is átadjuk az erre érdeklődők számára. Számos hivatalos jógaoktatói képzésünk nagy sikerrel fut, melyekre – csak úgy, mint a végzett, okleveles diákjainkra – nagyon büszkék vagyunk. 2020-ban kezdtünk el ONLINE jógát is tartani, melynek során, az online technika által még több emberhez juthatunk el.”

Fekete Blanka

A jógával még táncművészként ismerkedtem meg egy évtizeddel ezelőtt, 2012-ben. Azonnal nagy hatást gyakorolt rám, hiszen számomra ez volt az első olyan mozgásforma, ahol nem csak a külső fizikai megjelenés volt a középpontban, hanem a belső egyensúly: a test, lélek, és légzés harmóniája.

Ahogy teltek az évek, Hatha jóga és Flow jóga oktató lettem, és a táncprojektek mellett kiegészítésként jógaórákat tartottam. Majd lassan rájöttem, hogy nem a klasszikus értelemben vett színpadi táncművészet az én utam, hanem az, hogy a jóga filozófiáját, a test és lélek közös táncát adjam tovább vendégeimnek.

Hullai Viki

Hullai Viki jógaoktató vagyok, és amióta ezt írom a nevem mellé, azóta megváltozott az életem. A jóga varázslata ötvözi a mindennapjaimat és ez az , ami segít a hétköznapjaimban. Segít visszatalálni, megnyugodni, szeretni, fejlődni, nevetni,
sírni, kitartani, továbblépni, elengedni, csak létezni. A pillanatban, a mostban. A jóga tényleg egy varázslat, ami kortól nemtől, súlytól függetlenül mindenkié.
A jóga mindenkié. Mélyen hiszek ebben, és tudom, hogy egyegy óra hogyan változtathat meg egy életet, hiszen velem is ez történt, történik…

Balogh Kata

Balogh Kata vagyok, táncművész, kaszkadőr de most már leginkább jógaoktató. Ma már tudom, a jóga a gyógyír mindenre. Legyen az egészségügyi vagy lelki gond. A célom, hogy a lelkek, akik engem választanak, megtapasztalják a testi-lelki harmóniát és sikerüljön a hétköznapokban megtalálni és megtartani az egyensúlyt. Mert mindenkiben ott van minden, amire szüksége van, én csak segítek kibontani az emberekben lévő csodát.

Tasnádi Dia

Tasnádi Dia

Tasnádi Diána vagyok a Yogasecrets női, kismama és flow jógaoktatója. A jóga megmutatta nekem mennyire csodálatos az emberi test, támaszom volt várandósan és a szülést követő regenerációban is. A jóga nekem egyszerre erősít, nyújt és regenerál. Jógaoktató képzéseimen a nőies-intuitív áramló mozgást tanítom, szeretek a zenével és a légzéssel együtt mozogni. Célommá vált, hogy kapcsolódjak másokhoz és megmutassam nekik a bennük rejlő csodát, ebben a rohanó világban.

Gere Barbara

Gere Barbara

Az én kapcsolatom a jógával különösen indult… A belső hangom azt súgta, hogy az életemet ez fogja megváltoztatni és ezáltal én is adhatok másoknak valamit, amivel bárki közelebb kerülhet önmagához. Egy teljesen új világ tárult elém, ahogy megtapasztaltam miként lehet a testet és az elmét egyszerre gyakorlatoztatni, és hogyan lehet a légzés segítségével nyugtatni magam. Egy megfoghatatlan érzés kerített hatalmába, ami által sokkal kiegyensúlyozottabb lettem és a gondolkodásom, a belső világom szépen kitisztult, kiegyensúlyozottá vált.

Nyeremények

4 alkalom HIEMT kezelés egy testrészen a Perfect Body Madárhegy jóvoltából

1 alkalom Maderoterápia kezelés a Maderoterapia.hu jóvoltából

Menedzser szűrés a Dr. Rose Magánkórház jóvoltából

1 alkalom lézeres hónalj szőrtelenítés a Skin Laser Aesthetics jóvoltából

1 jógaolaj szett a Panarom jóvoltából

1 fény esszencia Adrienne Feller Cosmetics jóvoltából

1 db páros jegy a 2023 Június 4-én tartandó rendezvényre a smartsportexpo.hu jóvoltából

3 FŐNEK ARAMO INNOVATÍV BŐRDIAGNOSZTIKAI ESZKÖZZELTÖRTÉNŐ ARCBŐR VIZSGÁLAT KONZULTÁCIÓ

+SZEMÉLYRE SZABOTT BŐRÁPOLÁSI RUTIN

+SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS EMY BEAUTY ESTETICS JÓVOLTÁBÓL

2 főnek egy alkalom IYASHI DÔME, japán szauna kezelés a Yogasecrets stúdióban

1 szabadon választható YS utazó jógaszőnyeg a Yogasecrets Studio jóvoltából

1 pár YogaSecrets tégla a Yogasecrets Studio jóvoltából

1 szabadon választható YS melegítő a Yogasecrets Studio jóvoltából

Hogyan jelentkezhetsz?