mindful

» Réka Ibolya «

Checkolj be magadba mindful szünetekkel!

Az élet manapság őrülten pörög. Egyik feladatról a másikra ugrálunk, nincs megállás. A könnyed napok valahol a to-do listánk, az emailjeink és a meetingek alatt lapulnak meg.

Minél zsúfoltabb, minél több feladattal van teli az életed, annál fontosabb a mindful szünetek beiktatása. Mindfulness meditációval ezt a szünetet könnyedén megteheted.

A mindfulness világa könnyen elvarázsolhatja a gyakorlóját, mert nem másról szól, mint az életről és önmagunk jobb megismeréséről. A gyakorlással nem csak kiegyensúlyozottabb leszel, de könnyedebben megoldod majd a kihívásokat is.

Mi történik meditáció alatt?

Fellélegzel, erőre kapsz. Megérted, hogy mi történik veled és mi lesz a jó lépés a következő helyzetben. Létrehozhatod azt az álom életet, amiben teljesnek és boldognak érzed magadat.

Az egyéni gyakorlások rugalmasabban beilleszthetőek a napirendbe és exkluzívan a résztvevőről szólnak. A magánóra egy személyre szabott, egyedi mindful gyakorlást biztosít, ahol nem csak több idő jut a résztvevő mindennapi stresszforrásainak feltérképezésére, de a gyakorlatok is erre vannak szabva.

Réka Ibolya nemzetközileg akkreditált mindfulness oktató. Tanulmányait a spanyol központú Mindful Academy Internation-nél és Amerikában végezte. Számos workshopon, foglalkozáson és eseményen közelebb hozta a meditáció csodáját az emberekhez.