Kristóf

» Kristóf «

Jóga-Masszázs Testnek & Léleknek …

Szüleim, egy Pest melletti jóga és meditációs központot nyitottak (Piliscsabán), ahol nézőként figyelhettem az órákat, illetve hallgathattam az előadásokat.

Közben a mozgás – szinte minden formája- végigkísérte az életemet. Táncoltam, capoeiraztam, levegő-akrobatika órákon vettem részt és lassan a jóga gyakorlása felé is egyre nyitotabb lettem.

Az TF-en sportszervezést, majd Hollandiában sportturizmust, modern táncot és capoeirat tanultam. Ezek mellett kezdtem el a személyi edző,  jógaoktató és masszázs kurzusokat is. Egyetem után éltem és jógáztam 🙂 Cipruson, Angliában, Hollandiában, végül egyszer csak újból Budapesten találtam magam.

Gerinc és Hatha órákat 3-4 éve vezetek. Leginkább kis csoportokkal szeretek dolgozni és a gyakorlatokat a résztvevők előzetes és óra alatti felmérése alapján szoktam összeállítani. A jógás asanakat, gyakran kiegèszítem olyan funkcionális mozgásokkal, amik még hatékonyabbá teszik a gyakorlást.

A magán órákra személyre szabott terápiakènt tekintek. Előzetes beszélgetés alapján állítom össze a feladatokat, amikkel akár az alapoktól is el tudunk majd jutni egy haladó szintig. Ezeket a privát alkalmakat izompólya nyújtással, thai masszázzsal, relaxációs módszerekkel és eszenciális olajok segítségével teszem igazán különlegessé.

Várlak sok szeretettel!