Huanita

» Huanita «

Illés Anita

Gyerekkoromtól részese volt a mozgás az életemnek, már 4 évesen balettozni kezdtem, és a későbbiekben is végig kísérte az életemet a tánc, a mozgás szeretete. Sokat dolgoztam táncosként is, közben lediplomáztam közgazdászként, de valahogy sosem tudtam magaménak érezni a kötött irodai munkát.

Ahogy mindenkire, rám is életemnek abban a szakaszában talált a jóga, amikor a legnagyobb szükségem volt rá, testileg és lelkileg is.

Az első flow órán amin részt vettem, éreztem, hogy Ez az! Ezt nekem találták ki! És mennyivel jobb hely lenne a világ, ha mindenki ezt érezné. Én ezt az érzést szeretném átadni mindenkinek!

És hogy mi is ez az érzés?

Az egyensúly, az erő és a hajlékonyság fejlesztése során kialakuló testtudat.
Egy életre szóló kapcsolat a saját tested és elméd között, ahogy egyre jobban átjár a hála, mindazért ami Te vagy, amit kaptál az élettől. Nem azért mert tökéletes vagy, hanem mert képes vagy elfogadni magad olyannak, amilyen vagy és dolgozni magadon, magadért.
Ahogy szép lassan a fizikai gyakorlatok által elkezdenek oldódni a blokkok, elengedésre kerülnek a testben elraktározott feszültségek és ezáltal nyitottabbá, elfogadóbbá válsz.

Nekem ezt jelenti a jóga. Neked mit jelent?

Nagy szeretettel várlak csoportos- vagy magánórára. Amit tőlem tanulhatsz: Vinyasa flow, astanga, gerincjóga.