Óráink

Kiknek ajánlom a magánórákat?

Az embereknek egyre kevesebb idejük jut magukra, ezért ha beiktatnak egy jóga órát a napirendjükbe, azt teljes mértékben szeretnék élvezni minden előnyével együtt.

Csoportos órákon nem mindenkinek sikerül felvenni a ritmust, ellazulni más emberek társaságában, ha úgy érzi nem sikerül végrehajtani a sokszor összetett ászanákat, elbizonytalanodik és talán egy életre elmegy a kedve a jogától.

Áraink:

1 alkalom 3.000.-

 

Első próba bérlet 10 alkalom 10.000.- (10 napig érvényes)

10 alkalom 30.000.- (korlátlan napig felhasználható)

20 alkalom 50.000.- (korlátlan napigfelhasználható)

100 alkalom 200.000.- (korlátlan napig felhasználható)

 

Magánóra:

10 000 Ft / alkalom

Itt válszthatsz időpontot és tanárt

 

Nagy Anna:

20 000 Ft/ alkalom

Szabad időpontok: csak várolista van

Időpontfoglalás

Egyéni Jóga

De  hogyan is képzeljünk el egy egyéni jóga órát?

Az első alkalom mindig egy beszélgetéssel, ismerkedéssel indul. Fontos hogy mindenki megkapja a számára ideális óra felépítést, terápiás gyakorlatokkal.

Végigmegyünk az alap ászanákon. Feltérképezzük az esetleges problémákat, nehézségeket. Összerakjuk az első gyakorlatsort. Minden óra lazítással, vezetett meditációval zárul.

Valaki csak azért jön, mert teljesen kezdőként nem szeretne bemenni egy csoportos órára. Néhány alkalom elegendő ahhoz, hogy az ember pontosan tudja végrehajtani az ászanákat.

Sokan vannak, akik nem szeretnének csoportos órára járni, egyéni időpontokra, nyugalomra vágynak, igénylik a személyre-szabott terápiás nyújtó és meditációs gyakorlatokat.

Végül olyanok is akadnak, akik már régóta jógáznak, de megrekedtek egy szinten és szeretnék gyakorlásukat elmélyíteni, nehezebb pózokat is kipróbálni.

Az egyéni órák alkalmával a tanár figyelme csak egy emberre összpontosul, javítja, igazítja, elmagyarázza a gyakorlat minden lényeges elemét, lehetőség nyílik minden felmerülő kérdést, nehézséget azonnal orvosolni. A jógában soha nem erőltetünk semmit, mindenki a saját tempójában halad és fejlődik óráról órára.

Csak gyakorolni kell, ennyi a titok.

Kapcsolat

 Születésnapos jóga

Jóga rendezvények

Szülinapi jóga
Lánybúcsú
Céges jóga

Lehetőség van privát rendezvények szervezésére, kérésre speciális tematikával készül az oktató. Szuper csapatépítő program.

Mindenkit szeretettel várunk.
További részletekről érdeklődj email-ben.

Kapcsolat

Gyertyafényes jóga

Mindenkit szeretettel várunk.
További részletekről érdeklődj email-ben.

Kapcsolat

JÓGATÁBOROK, JÓGA NAPOK

Ha az ember mélyebb élményre, tapasztalásra vágyik és szeretne néhány napig csupán magára, saját fejlődésére összpontosítani és kicsit kiszakadni a mókuskerékből, hasznos lehet egy-egy jóga rendezvényre vagy akár jóga nyaralásra is időt szakítani.

Az aktuális programokról itt érdeklődhetsz: anna@yogasecrets.hu

Baba-Mama jóga

Természetesen szülés után sem kell abbahagyni a mozgást. Sőt! Az a gyermek, aki az anya pocakjában már megszokta a kellemes mozdulatokat, meditációt a tanár hangját könnyedén alkalmazkodik a mindennapok állandó részévé vált jógaprogramhoz. Ahogy cseperedik pedig aktív részesévé is válhat.

 

Kapcsolat

Kismama Jóga

Krio sejtbank rendezvény

A gyermeket váró nők egyre tudatosabbak. Tisztában vannak vele, hogy saját egészségi állapotuk, jól-létük hatással van a magzatra. Sokan  a terhességük alatt kezdenek jógázni, hiszen számtalan kedvező élettani hatása mellett a várandóssággal járó problémákra, panaszokra is csodálatos gyógyír. A kismamák kiegyensúlyozottabbak, trimeszterenként változó gyakorlatokkal a testmozgásról sem kell lemondaniuk így fitt anyukaként várhatják a babát.

Kapcsolat